2777
2789

خواب معنوی چیه گلم؟😣

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم 🙈🙈 تعریف کنم ؟؟؟

خواب دیدم :

هفت گاو چاق و چله داشتن علف میخوردن یهو ۷ گاو لاغر اومدن اونا رو خوردن ! 

خواب ۷ خوشه گندم رو هم دیدما ولی الکی بود و معبران معبد آمون نتونستن تعبیری برایش بیابند 😅

خلاصه به یوزارسیف گفتم خوابم رو و اون تعبیر کرد و ازم خاستگاری کرد و الان رو مبل خوابه 😅😅😅

اره من یه بار تو نت خوندم نماز حضرت فاطمه خوبه برای ادمای بدبختی مثل من اما طولانی بود نخوندمش فقط شبش یه فاتحه برای حضرت فاطمه فرستادم خوابیدم تو خواب دیدم خود حضرت اومدن و مادم که مامانم بهم گفت خواب دیدم حضرت بهم گفتن پرونده دخترت دست امام زمانه ازش گرفتم خودم به کاراش می رسم صدای حضرت رو هم شنیدم خیلی خانوم محکم و جدیی بودن از خواب پا شدم از فرداش نمازو شروع کردم و مشکلاتم یکی یکی حل شدن اصلا معجزه شد تو زندگیم الان چند ماهه می خونم نمازو دو روز پیش دوباره داغون بودم حال روحیم افتضاح نخوندم شبش دیدم تو حرمم و نماز می خونم و باز مشکلم حل شد اصلا منو از اتیش کشید بیرون با اینکه زیاد معتقدم نیستم و حجاب کاملم ندارم ولی دستمو گرفتن

اره من یه بار تو نت خوندم نماز حضرت فاطمه خوبه برای ادمای بدبختی مثل من اما طولانی بود نخوندمش فقط ش ...

منم اتفاقا میخوام نماز استغاثه به خانم رو بخونم اصلا به دلم افتاده این سری به ایشون توسل کنم 😔

🏃🏻‍♀️

منم اتفاقا میخوام نماز استغاثه به خانم رو بخونم اصلا به دلم افتاده این سری به ایشون توسل کنم 😔

این نمازی که من خوندم برای کسایی که جادو شدن وطلسم شدن و اینجور چیزا دو رکعت هست ولی رکعتاش صد تا سوره قدر و اینا داره طولانیه یک ساعت طول می کشه امامن می خونم به دلم ارامش میده

نماز حضرت فاطمه دورکعت هست رکعت اول حمدو صد سوره قدر رکعت دوم حمد و صد سوره توحید هر چیم بخوای می تونی تودعای قنوتت بگی بیشتر برای طلسم شده هاس من به این نیت خوندمکه شفاعتموکنه نجاتم بده و واقعا هم جواب داد

نماز حضرت فاطمه دورکعت هست رکعت اول حمدو صد سوره قدر رکعت دوم حمد و صد سوره توحید هر چیم بخوای می تو ...

یعنی این نماز واسه منم که حاجت دارم جواب میده یا فقط طلسم شده ها ؟

🏃🏻‍♀️