2777
2789
عنوان

بچه داری

73 بازدید | 13 پست

سلام مادرها لطفا شماها که تجربه دارید کمکم کنید دختر من بیست ماهش هست یک ماهی میشه متاسفانه یاد گرفته حمله می‌کنه تو صورت بقیه بچه ها چنگ میندازتشون یا موهاشون و می‌کشه به نظر شما چکار کنم از سرش بیفته هرچی باهاش حرف میزنم دعواش میکنم انگار نه انگار. به خدا از دستش جایی نمیریم آبروی مارو برده.شما بگید چه کنم باهاش

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

چرا دعوا میکنید بچرو. اسمش روشه دیگه بچست. دختره منم 9 ماهشه همه موهامو کنده. بخاطرش رفتم موهامو کوتاه کردم ولی هیچوقت نشده دعواش کنم.  صورتم زخم کرده. خودش خوب میشه. کاریش نداشته باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتي تو خونه با شما اينكارو ميكنه ازش ناراحت شيد و يه زمان نسبتا طولاني كه متوجه بشه نگاهش نكنيد البته در همين تايم اسمش رو با جان صدا كنيد ولي محل نداريد بهش 

ميگن بچه شيرخورم حتي وقتي گاز ميگيره سينور از دهنش بكشيد چند ثانيه كه متوجه شه ...

چرا دعوا میکنید بچرو. اسمش روشه دیگه بچست. دختره منم 9 ماهشه همه موهامو کنده. بخاطرش رفتم موهامو کوت ...

آخه عزیزم خونه با خودمون انجام میده اینکار چیزی نمیگم ولی خب وقتی بچه مردم و میزنم اونت انتظار دارن من یک واکنشی انجام بدن دیگه واقعا از دستش نمی تونم بشینم😞😞😞😞

وقتي تو خونه با شما اينكارو ميكنه ازش ناراحت شيد و يه زمان نسبتا طولاني كه متوجه بشه نگاهش نكنيد الب ...

درسته باید به همسرم هم بگم رعایت کنه ممنونم 

پسرمن۲سالو۵ماهشه هنوزازسرش نیفتاده

وای خدا خیلی سخته من موندم چه کنم اگه از سرش نیفته دیگه جایی نمیتونم برم ، مهد هم می‌ره؟

آخه عزیزم خونه با خودمون انجام میده اینکار چیزی نمیگم ولی خب وقتی بچه مردم و میزنم اونت انتظار دارن ...

میگذره عزیزم. بچرو کتک بزنی یا سرش داد بزنی روحیشو بدتر خراب میکنی و مطمءن باش بدتر میشه. آروم باهاش حرف بزن و آرومش کن. جایی میبریش اسباب بازیشو باخودت ببر تا بازی کنه  

میگذره عزیزم. بچرو کتک بزنی یا سرش داد بزنی روحیشو بدتر خراب میکنی و مطمءن باش بدتر میشه. آروم باهاش ...

بله باید همین کارو انجام بدم آخه ما تو فامیل بچه زیاد داریم رفت آمد هم زیاد باید کم کم عادتش بدم و خودش هم نتیجه کاراش و ببینه که اینجوری کسی باهاش بازی نمیکنه 😞😞😞😟