سلام مادرها لطفا شماها که تجربه دارید کمکم کنید دختر من بیست ماهش هست یک ماهی میشه متاسفانه یاد گرفته حمله میکنه تو صورت بقیه بچه ها چنگ میندازتشون یا موهاشون و میکشه به نظر شما چکار کنم از سرش بیفته هرچی باهاش حرف میزنم دعواش میکنم انگار نه انگار. به خدا از دستش جایی نمیریم آبروی مارو برده.شما بگید چه کنم باهاش
این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتي تو خونه با شما اينكارو ميكنه ازش ناراحت شيد و يه زمان نسبتا طولاني كه متوجه بشه نگاهش نكنيد البته در همين تايم اسمش رو با جان صدا كنيد ولي محل نداريد بهش
ميگن بچه شيرخورم حتي وقتي گاز ميگيره سينور از دهنش بكشيد چند ثانيه كه متوجه شه ...
آخه عزیزم خونه با خودمون انجام میده اینکار چیزی نمیگم ولی خب وقتی بچه مردم و میزنم اونت انتظار دارن من یک واکنشی انجام بدن دیگه واقعا از دستش نمی تونم بشینم😞😞😞😞
آخه عزیزم خونه با خودمون انجام میده اینکار چیزی نمیگم ولی خب وقتی بچه مردم و میزنم اونت انتظار دارن ...
میگذره عزیزم. بچرو کتک بزنی یا سرش داد بزنی روحیشو بدتر خراب میکنی و مطمءن باش بدتر میشه. آروم باهاش حرف بزن و آرومش کن. جایی میبریش اسباب بازیشو باخودت ببر تا بازی کنه
میگذره عزیزم. بچرو کتک بزنی یا سرش داد بزنی روحیشو بدتر خراب میکنی و مطمءن باش بدتر میشه. آروم باهاش ...
بله باید همین کارو انجام بدم آخه ما تو فامیل بچه زیاد داریم رفت آمد هم زیاد باید کم کم عادتش بدم و خودش هم نتیجه کاراش و ببینه که اینجوری کسی باهاش بازی نمیکنه 😞😞😞😟