تو فامیل شوهرم همممممشون با پسردایی پسرعمو ازدواج میکنن
خیلی چندشه بخدا چرا اینکارو میکنن اونا مثل خانوادن !
دختره 13 سالشه با پسرعمش ازدواج کرده
دبشبم عقد یه دختر 16 ساله با پسرداییش بود
من اینارو میشنوم میخوام خودکشی کنم😐
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
حس ترشیدگی به ادم دست میده جدیدا همه برگشتن دوره قدیم دیگه زیر ۱۸ سال دارن ازدواج میکنن😐😐
من مامان بزرگم بین نوه هاش جدیدا ازدواج فامیلیو ممنوع اعلام کرده😁😁
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟