اول بگم که من تو این ۱۳ سال زندگی خیلی مشکلات داشتم از سربازی رفتن شوهرم تا بیکار بودناش ...سه شب پیش رفت خونه مامانش که صبح بره دندونپزشکی با مامانش وقتی زنگ زدم فهمیدم شب با دوستاش رفته باغ،تا ۳ صبح بیدار بودم گوشیشو ج نمیداد بالاخره ج داد گفتم چرا رفتی باغ به من نگفتی چرا گوشیتو ج نمیدی تمام بدنم می لرزید اول کتمان کرد بعدشم گفت رفتم که رفتم من فردا صبحش وسایلامو جمع کردم اومدم خونه خواهرشوهرم ۳ شبه اینجام روز اول زنگ زد اومد دنبالم گفتم من باهات نمیام حتی یک کلمه عذرخواهی نکرد امشبم اومد اینجا پی ام داد بیا بربم گفتم نمیام باید توافقی جدا شیم برو با کسی زندگی کن که انقدر دوسش داشته باشی که باهاش صادق باشی دلیلشم گفتم دوباره پرسید نمیای گفتم نه ،موقع رفتن از پسرم خدافظی نکرد گفتم پاشو از بابای مهربونت خدافظی کن یهو وحشی شد فحش پدر داد بهم گفت مگه من چیکار کردم توضیح دادم که چیکار کردی بجای عذرخواهی حمله کرد سمتم روم دست بلند کرد که خواهرشو خواهرزادش جلوشو گرفتند منو کلی کتک زد آشغال عوضی بالاخره این روشو خونوادش هم دیدن ،در ضمن چند وقته فهمیدم که گل میکشه....ازش بیزار شدم نمیدونید الان تو چه حال بدی هستم ...نمیدونم چیکار کنم ....پسرمو بازور با خودش برد خونه ...خواهرشوهرم الان رفت خوابید گفت نگران نباش صبح زود میرم میارمش
من چیکار کنم....میخوام ازش جداشم ..هیچی جز یک ماشین نداره که بخوام مهریه بگیرم ....من باید این آدمو بشونم سرجاش خیلی به من ظلم کرده ...خونوادم اگه بفهمن دست روی من بلند کرده بیچارش میکنند
چهارما ادمی کگل میکشه مغزش اروم اروم میخوابه رد میده
فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اولا چرا خونه خواهرش😕 دوما چرا اومده دنبالت نرفتی ؟؟ سوما چرا ب پسرت اونجوری کفتی حرف نمیزد ...
چون خونوادم اینجا نیستن و خونه خواهرشوهرم نزدیک به ما و تنها زندگی میکنه شوهرش فوت کرده بعدشم یک کلمه از من عذرخواهی نکرد که برم ...سوما دلم برای خودم و بچم سوخت که اصلا به فکر ما نبوده این چند روز یدونه هزار تومنی نزده به کارتم بگه شاید بچم چیزی لازم داشته باشه ...چهارما خودم اینو میدونم که رد داده ...به من راهکار بده
چون خونوادم اینجا نیستن و خونه خواهرشوهرم نزدیک به ما و تنها زندگی میکنه شوهرش فوت کرده بعدشم یک کلم ...
باید میرفتی خونه باهاش اونجا ب قهرت ادامه میدادی...
الان برگردی خونه پروترش کردی...
یا بیخیال باش و ادامه بده. یا برو اموالش و بلاکه کن. همه چی و بگیر. بعد ب دلیل اعتیاد عدم کنترل روانی طلاق و بچه ات و بگیر
فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️