2777
2789
عنوان

گزگز دست وپا

| مشاهده متن کامل بحث + 11007 بازدید | 79 پست
جدیدا ازمایش دادم عددش 3 بود تی اس اچم...خودم قبلا سه روز اول یه دونه میخورذم چهار روز اخرهفته نصف . ...

حتما پیگیر باش عزیزم

مقدار دقیق قرص که دستت بیاد راحت ادامه میدی 

اونوقت دیگه زیادم نمیخواد دکتر بری

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
حتما پیگیر باش عزیزم مقدار دقیق قرص که دستت بیاد راحت ادامه میدی  اونوقت دیگه زیادم نمیخواد د ...

باشه حتما میرم برای چکاب.. شما علت تپشتو پیدا کردی؟ نتیجشو بهم بگوووو حتما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه حتما میرم برای چکاب.. شما علت تپشتو پیدا کردی؟ نتیجشو بهم بگوووو حتما

دکتر بهم گفته عروقت سفت شده

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
اهان.پیش چ دکتری رفتی .ازمایش داد برات عزیزم چجوری فهمید؟ چه دارویی برات داد؟

از اونجا که پرانول و کلرودیازپوکساید میخوردم بدتر میشدم. نمک نمک نمک، نمک داغونم میکنه 

دکتر تغذیه فهمید.

البته قبلا هم یه بار کارم به بیمارستان کشید دکتر اونجا هم فهمید. یه دکتر جوون کم سنوسال بود که ادم فکر میکرد چیزی بارش نیست!!!

اهان.پیش چ دکتری رفتی .ازمایش داد برات عزیزم چجوری فهمید؟ چه دارویی برات داد؟

شما هم اول ببین با چی بهتر و بدتر میشی، اون کمک میکنه بفهمی مشکل چیه

یا ببین وقتی ارامش داری بهتر میشی ؟ موقع ناراحتی بدتری؟ با چه غذا و دارویی بهتر یا بدتر میشی؟

از اونجا که پرانول و کلرودیازپوکساید میخوردم بدتر میشدم. نمک نمک نمک، نمک داغونم میکنه  دکتر ت ...

وای با پرانول بدتر میشدی ؟ چه دکتر تغذیه ی خوبی بوده واقعا... من هنوز دکترا نفهمیدند چرا تپش دارم یکی میگه مال استرسه یکی میگه مال تیروییده ولی وقتی کم کاری دارم چرا باید با لوتیروکسین تپش پیدا کنم واقعا....الان چی میخوری عزیزم ؟ 

شما هم اول ببین با چی بهتر و بدتر میشی، اون کمک میکنه بفهمی مشکل چیه  یا ببین وقتی ارامش داری ...

ببین من فقط متوجه شدم وقتی تپش بیشتری دارم حال روحی بدتری دارم حوصلم کمتره و کلا حالت افسردگی هم دارم ... ولی وقتی خیلی هم خوبم تپشمم فقط کمتره .. حالا نمیدونم پیش کی باید برم مربوط به تیروییدمه یا چیز دیگه..اینکه میگی ارامش واقعا احساس میکنم روحی باشه .

وای با پرانول بدتر میشدی ؟ چه دکتر تغذیه ی خوبی بوده واقعا... من هنوز دکترا نفهمیدند چرا تپش دارم یک ...

اره بدتر میشدم سردرد شدیدتر و گرمم میشد خفه میشدم 

فعلا بهم دیازپام داده با یه سری غذا.

ببین من فقط متوجه شدم وقتی تپش بیشتری دارم حال روحی بدتری دارم حوصلم کمتره و کلا حالت افسردگی هم دار ...

اره منم همینم جسمم بدتر میشه روحیمم بشدت خراب میشه گاهی احساس میکنم دارم از درد روانی میشم دوست دارم از شدت سردرد خودمو کتک بزنم انقدر که عذاب میکشم.

یادت نیست چی شد که اینجوری شدی؟

یعنی با گزگز کارت ب بیمارستانم کشید ؟ الان ک بهتری عزیزم خداروشکر؟

گزگز شدیییید جوری که پوست بدنم انقدر بیحس شده بود با موچین موهای سبیلمو میکندم حس نداشت تمام بدنم بیحس بود

صورتم میسوخت. سردرد داشتم و چشمام بشدت بهش فشار میومد.

شما حتما دقت کن به چیزهایی که میخوری. تو یه کاغذ بنویس با چی بدتر میشی با چی بهتر غذاها و میوه ها بینهایت تاثیر دارن و مشکلو بالا پایین میکنن.

یه بارم چندروزی قرصتو نصف کن بخور ببین با دوز پایین باز مشکل داری یا نه؟

قرص ضد بارداری که نمیخوری؟ اونم تاثیر داره

اره منم همینم جسمم بدتر میشه روحیمم بشدت خراب میشه گاهی احساس میکنم دارم از درد روانی میشم دوست دارم ...

یعنی همچنان سردردتون بهتر نشده ..برو دکتر چون سردرد شلید فشارخونم باشه خدای نکرده یا مربوط ب همون عروقته شاااید... من ی پیاده روی تقریبا سه کیلومتری داشتم بعد از فرداش بدنم انگار کم اورد وتیرویید ک میگن مال توان بدنه عود کرد وهی بدتر شد ک یهو بدنم مثه نبض میزد جوری ک شب ها از دل درد گریه میکردم دست میزاشتم هرجای بدنم میزد مثه قلب... البته دیر رفتم دکتر غدد . اولم ازمایشم نشون نداد ک یهو بعد 13 شده بود عددش ... کل تابستون پارسال حالم بد بود خواهر.... ازمهر بهترشدم و فقط تپش قلب دارم ی کم وتوی گوشمم هم وزوز میکنه مثه قلب ....ک دیگه نمیدونم چ کنم...البته فکرمیکنم قرصمو بیشتر کردم دوروز کامل خوردم بهتر شدم ...من میگم شاید قرصم کم باشه 

گزگز شدیییید جوری که پوست بدنم انقدر بیحس شده بود با موچین موهای سبیلمو میکندم حس نداشت تمام بدنم بی ...

وای پس توام ی جورایی مثه خودم بوده حالت عزیزم ... خیلی پیگیر باشه ک ریشه یابی اساسی بشی . اگه فقط مال عروقته ک فهمیدی ورنه سردرتو پیگیری کن حتما...الان چی دارو میخوری ؟؟

یعنی همچنان سردردتون بهتر نشده ..برو دکتر چون سردرد شلید فشارخونم باشه خدای نکرده یا مربوط ب همون عر ...

دکتر رفتم عزیزم زیاد رفتم بله این مسئله فشارم رو هم بالا میبره.

من اگه تو آفتاب و گرمای زیاد بیرون باشم حالم بدتر میشه.

تپش قلبمون چون محکمه برای همین بدنمون عین نبض میزنه.

شما از وقتی قرصتو شروع کردی بهتر شدی؟

من دیازپام دارم میخورم البته تازه دارو گرفتم. گزگز و سردرد و تپش قلب و همه اینها درمن با همن، یعنی یه علت مشترک دارن.

شما قهوه مصرف کردی؟ شیر چی؟

نمیدونی این دوتا روت چه اثری دارن؟