2777
2789
عنوان

گزگز دست وپا

| مشاهده متن کامل بحث + 11007 بازدید | 79 پست
از من اخرش معلوم نشد ک مال چی بود ولی بشتر مال تیروییدم بود که عددش رفته بود بالا . یعنی کم کاری تیر ...

سلام عزیزم شما خوب شدی با قرص تیروئید؟

منم گزگز امونم رو بریده

شما در کنارش علائم دیگه هم داشتی؟ مثل پف صورت و پا یا سردرد؟؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
سلام عزیزم شما خوب شدی با قرص تیروئید؟ منم گزگز امونم رو بریده شما در کنارش علائم دیگه هم داشتی؟ م ...

سلام گلم .شما خوبی ؟ من عدد تیروییدم ب 13 ک رسیده بوده کل بدنم حالت نبض پیدا کرده بود شیها دلم مثه قلب میزد .دست وپاهام درد میکرد وغش میرفت .حالت گیجی و افسردگی گرفته بودم وخیلی خیلی حالم بد بود جوری ک ارزوی مرگ میکردم... کم کم خودش بهترشد بعد سه ماه .. ولی همچنان بعد از تقریبا یک سال شب ها موقع خواب قلبم تپش داره و صدای قلب ازگوشم میشنوم و وزوز گوش ..نمیدونم مال چیه هر چقدرم پیگیری کردم ارش یکی میگه اضطرابه یکی میگه تیروییدتو کنترل کن خسته شدممم هنور هم.....

شما ازمایش تیرویید و ویتامین حتما سریع بده اگه عددش نرماله برو دکتر مغزواعصاب یا متخصص داخلی حتما پیگیری کن ... شایدم ویتامینات کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما خوب شدی با قرص تیروئید؟ منم گزگز امونم رو بریده شما در کنارش علائم دیگه هم داشتی؟ م ...

پف صورت واینا نداشتم فقط دلم درد میکرد با تپش نبض ... شما شاد یکی ازهورمونات کم وزیاد شده ..مثه پرولاکتین یا تیرویید ...دکتر داخلی برو و ازمایش تیرویید وویتامینم بده..اصلا تابره تشخیص بدن ادم روانی میشه اینجور بیماریها رو ..پریودت منظمه شاید ب زنانم ربط داره

پف صورت واینا نداشتم فقط دلم درد میکرد با تپش نبض ... شما شاد یکی ازهورمونات کم وزیاد شده ..مثه پرول ...

همه رو ازمایش دادم عزیزم

شما فشارتم چک کردی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
فشارم اونزمان بالا میرفت ..الان ضربان قلبم بالاست فقط .تپش قلب امانمو بریدههه

عزیزم شما ویتامین مصرف کردی؟ چه دکترهایی  رفتی و چه ازمایشهایی دادی؟ علائمت خیلی شبیه منه

فشارخونت چه جوری خوب شد؟

تپش قلبش ادمو روانی میکنه من کل بدنم با سرم میکوبه

ارامشمو ازم میگیره

سردرد شدیدی هم دارم

برای تپش قلب چه قرصی مصرف کردی تاحالا؟

عزیزم شما ویتامین مصرف کردی؟ چه دکترهایی  رفتی و چه ازمایشهایی دادی؟ علائمت خیلی شبیه منه فشار ...

من هر دکتری بگی رفتم مغزواعصاب قلب غدد داخلی زنان ولی هرکدوم پاسم دادن ب دیگری دکتر مغزواعصاب گفت برو قلب رفتم قلب گفت نباید اینجوری باشی پرونالول داد وگفت خوب نشدی برو روانشناس . ولی تیرویید هم درش بی تاثیر نبود اونزمان فشارم میرفت بالا وقتی با قرص لوتیروکسین تی اس اچم اومد پایین یه کم بهترشد ولی اصلا خواب با ارامش ندارم بدنم تکون میخوره ومیلرزه با صدای قلبم روانی شدم ...الان دکتر داخلی برام اسنترا وپرانول داد ولی بی فایدست...تو اگه دکتری پیدا کردی بهم بگو حتما . فقط دعام اینه ک خوب بشم ... ویتامینمم خوب بد . من میگم شاید قرص تیروییدمو باید کم وزیاذ کنههه 

فقط پرانول و الپرازولام هم اون اوایل 

با پرانول بدتر تپش گرفتی؟

سردرد چی؟

سوال دومم هم اینه که tsh چند بود و روزی چقدر قرص باید بخوری؟

با پرانول بدتر تپش گرفتی؟ سردرد چی؟ سوال دومم هم اینه که tsh چند بود و روزی چقدر قرص باید بخوری؟

پرانول کمی تپشمو ارامتر کرد ولی بازصدای قلبمو میشنوم وقتی میخورم ...تی اس اچم 13 بود سه روز کامل میخورم چهار روز نصفه .. زیادترش نکردم و عددش نرمال شد .فک کنم حالت عصبی داشت تیروییدم..فقط تپشم کاش خوب بشه .. ازدکتر بپرس میشه قرص نیاز نداشته باشی وقرص تیرویید بخوری تپش بگیریم؟

پرانول کمی تپشمو ارامتر کرد ولی بازصدای قلبمو میشنوم وقتی میخورم ...تی اس اچم 13 بود سه روز کامل میخ ...

وقتی تی اس اچت بالاست نیاز به قرص داری دیگه. میزانشم درسته.

رو غذاهایی که میخوری دقت کن ببین با چی تپش قلبت بهتر میشه با چی بدتر.

اگه بخوای من چندتا چیز بهت پیشنهاد میدم امتحان کنی

من خودم اوضاعم خیلی بدتر از شماست و دارم رو تغذیه کار میکنم.

راستی شما چکاپ قلب هم رفتی؟؟

وقتی تی اس اچت بالاست نیاز به قرص داری دیگه. میزانشم درسته. رو غذاهایی که میخوری دقت کن ببین با چی ...

ممنون عزیزم. بله رفتم دکتر برای تپش نوار قلب گرفت ازم گفت خوبههه اگه با پرانول بهترنشدی باید بری پیش مشاور شاید اضطراب داری من راستش نرفتم . میدونی فکر میکنم چون قرص تیرویید میخورم تپش میگیرم . میگم شاید قرص نیاز ندارم و از فکرای منفی ک دارم  تی اس اچم بالاست   اخه قرص زیاد تیرویید باعث تپش میشه

ممنون عزیزم. بله رفتم دکتر برای تپش نوار قلب گرفت ازم گفت خوبههه اگه با پرانول بهترنشدی باید بری پیش ...

باید ازمایش بدی تا مشخص بشه مقدار قرص تیروئیدت بالاست یا نه

مرتب بخور بعد فقط اون روزی که میری ازمایش ناشتا باش و قرصتم نخور

باید ازمایش بدی تا مشخص بشه مقدار قرص تیروئیدت بالاست یا نه مرتب بخور بعد فقط اون روزی که میری ازما ...

جدیدا ازمایش دادم عددش 3 بود تی اس اچم...خودم قبلا سه روز اول یه دونه میخورذم چهار روز اخرهفته نصف ... الان پنج روز کامل میخورم دوروز نصفه ببینم بهتر میشه .. پیش دکتر غددم نرفتم