2777
2789
عنوان

گزگز دست وپا

| مشاهده متن کامل بحث + 11007 بازدید | 79 پست
یعنی همچنان سردردتون بهتر نشده ..برو دکتر چون سردرد شلید فشارخونم باشه خدای نکرده یا مربوط ب همون عر ...

دل درد چرا؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
دل درد چرا؟

نمیدونم میگم کل بدنم نبض داشت ودلمم درد میکرد شدید ..اونقدری که ببخشید .به خاطر یبوست واین تپشها بیماری بواسیرمم گرفتم  و با کلی داروی انتی همورویید باز دیگه داخل نرفت کامل .خودم میگم این دل درد ها وتپشهای دلم دیگه چی بود واقعا ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم میگم کل بدنم نبض داشت ودلمم درد میکرد شدید ..اونقدری که ببخشید .به خاطر یبوست واین تپشها بیم ...

گاهی اوقات تپش قلب از معده و نفخ هم میتونه باشه. معده باد میکنه و به قلب فشار میاره

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
گاهی اوقات تپش قلب از معده و نفخ هم میتونه باشه. معده باد میکنه و به قلب فشار میاره

اره اونم هست  کلا تپش قلب خیلی علت داره ومن فک میکنم باتیروییدم ارتباط داره کلا قلب . کاش هیچ کی کم کاری نگیره تیروییدش .کلا رو کل بدن اثر میزاره . قلبتم ک نارام بااشه کلا ناراحتی ...دعا کن علت یابی بشه عزیزم 

اره اونم هست  کلا تپش قلب خیلی علت داره ومن فک میکنم باتیروییدم ارتباط داره کلا قلب . کاش هیچ ک ...

حتما عزیزم. ولی خودت بشدت دقت کن با چی بهتری با چی بدتر که علتش راحت تر پیدا بشه.

گلاب برای تپش قلب خوبه اگه خواستی یه قاشق امتحان کن ببین چطور میشی.

سیب هم خوبه الانم که وقت سیب و گلابه خیلی قلبو تقویت میکنه.

اینها بی ضرر هستن امتحان کن.

به منم بگو حالتو چون تو فکرت میمونم.

حتما عزیزم. ولی خودت بشدت دقت کن با چی بهتری با چی بدتر که علتش راحت تر پیدا بشه. گلاب برای تپش قلب ...

خیلی ممنون عزیزم.باشه امتحانش میکنم ببینم شایدم با تغذیه خوب بشه تاالان فکرنکرده بودم ممکنه با خوراکم در ارتباط باشه..بهت میگم شرایطمو حتما..توام درجریان بزار منو از حالت عزیزم .ممنون از پیگیریت دوست گلم    

خیلی ممنون عزیزم.باشه امتحانش میکنم ببینم شایدم با تغذیه خوب بشه تاالان فکرنکرده بودم ممکنه با خوراک ...

خواهش میکنم عزیزم.

همه چیز به خوراک ربط داره.

امیدوارم زودتر خوب بشی

خیلی ممنون عزیزم.باشه امتحانش میکنم ببینم شایدم با تغذیه خوب بشه تاالان فکرنکرده بودم ممکنه با خوراک ...

سلام عزیزم خوبی؟

چه خبر؟

اوضاعت فرقی نکرده؟

از امپول ویتامین ب استفاده کردی برای گزگزت؟

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ اوضاعت فرقی نکرده؟ از امپول ویتامین ب استفاده کردی برای گزگزت؟

سلام دوست عزیزم .قربونت تو خوبی ؟ گزگزم ک بهتره ولی هنوز احساس تپش قلب رو شبها دارم واز توی گوشم میشنوم صدای قلبمو ..دیگه نمیدونم کجا برم دکتر .شما چطوری علت اصلی گزگزتون مشخص شد ؟ مال چی بود ؟امپول دادن؟

سلام دوست عزیزم .قربونت تو خوبی ؟ گزگزم ک بهتره ولی هنوز احساس تپش قلب رو شبها دارم واز توی گوشم میش ...

من هنوز همون دیازپامو میخورم.

ولی میدونم ب کمپلکس ب12. کلسیم. منیزیوم. روش اثر خوبی داره.

میخوام از دکترم بپرسم ببینم قرص پتاسیم بهم میده یا نه.

تازه من نمک نمیخورم و کلی رژیم غذایی دارم وضعم اینه انقدر خسته ام که حد نداره. بمیرم بهتر از این وضعیته

من هنوز همون دیازپامو میخورم. ولی میدونم ب کمپلکس ب12. کلسیم. منیزیوم. روش اثر خوبی داره. میخوام ا ...

یعنی داروی عروقت ک گفتی سفت شده دیازپامه ؟ استرسی چیزی نداری خیلی وقت ها هم دکترا میگن ریشه اکثر بیماریا استرسه وناراحتی های روحی ..من ک شدیدا با تغییر روحیم احساسم عوض میشه ولی فعلا اصلا شرایط روحیم مساعد نیست ی کمم کرونا بدترش کرد 

یعنی داروی عروقت ک گفتی سفت شده دیازپامه ؟ استرسی چیزی نداری خیلی وقت ها هم دکترا میگن ریشه اکثر بیم ...

من کلا ناراحتم ولی بیماریم بخاطر ناراحتیم نیست. من قبلش هم ناراحتی کبد و گوارش و معده داشتم خیلی زجر کشیدم و خیلی اسیب دیدم بخصوص ظاهرم از بین رفته من ناراحت هستم ولی مریضیم برای اون نیست. فعلا که دارم قرصو میخورم و رژیم غذایی. اگر تا دوسه هفته دیگه قرص باعث نشه که غذا بتونم بخورم باید برم پیش دکترم و بهش بگم 

خدا کنه خوب شم بخدا بعد چند سال دیگه داغونم اعصاب دکتر و دارو و مریضی ندارم دیگه

من کلا ناراحتم ولی بیماریم بخاطر ناراحتیم نیست. من قبلش هم ناراحتی کبد و گوارش و معده داشتم خیلی زجر ...

انشالله ک نتیجه بگیری و کاملا خوب بشی وخبرشو بهم بده حتما..ولی کلا ناراحت بودن روی همه سیستم بدن اثرمیزاره ..من ک مستقیم روحیه م رو همه بیماریهام اثرداره  مخصوصا تیروییدم ک بافکر زیاد وگیردادن روی مسایل مختلف کم کار شد ب خاطرهمین بی خیالی خیلی خوبه خوشبحال اونا ک اینجورین

انشالله ک نتیجه بگیری و کاملا خوب بشی وخبرشو بهم بده حتما..ولی کلا ناراحت بودن روی همه سیستم بدن اثر ...

من خودم از استرس بیمار نشدم ولی بیماری دیگه روانیم کرده دارم واقعا دیوونه میشم

من خودم از استرس بیمار نشدم ولی بیماری دیگه روانیم کرده دارم واقعا دیوونه میشم

منظورت همین بیماریته عزیزم ؟ خوب رفتی ک پیگیرش شدی انشالله نتیجه میگیری . میتونی دکتر طب سنتی هم بری شاید بفهمن ریشش ازچیه