2777
2789

دارم دق میکنم از دستشون آخه انقد ادم نفهم و بیشعور 

چند ماه پیش یه دعوا حسابی با شوهرم گردم که اونام فهمیدن اومدن خونمون دعوا فقط بدتر کردن کلی حرفای سنگینی بهم زدن من واقعا ازشون متنفرم امشب دعوتشون کردم اونم اصلا از ته دلم خوشم نمیاد دعوت کنم امشب مادرشوهر بهم گفت قوطی نوشابه خالی داری بهم بدی ببرم گفتم نمیدونم شاید تو انباری باش یهو پدر شوهر کثافتم پرید وسط با یه لحن تند و بدی گفت ولشششش کن خودم میرم فردا میخرم فک کرده بود من نمیخوام بدم بهشون ، باز سر سفره پدرشوهر گفت دستت درد نکنه منم گفتم نوش جان مادر شوهرم یهو گفت داره بابا ازت تشکر میکنه جوابشو بده فک کرده بود ج شوهرشو ندادم مثلا میخواستم ضایعش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خسته نباشی

اکه همسرت ازت قدردانی میکنی‌اصلا مهم نیس

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

سر تشکر بای  با لبخند میگفتی جواب دادم شما نشنیدی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))