2777
2789
منم علائم بارداریو دارن ۱۰ روز مونده ب موعدم علائم بارداریم شروع شده  ولی پای سمت چپم از اول ت ...

ب علایم توجه نکن.علایم گول زنندس.علایم پری و بارداری مثل هم هسش.اگه موعدت نشدی بی بی چک بزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم علائم بارداریو دارن ۱۰ روز مونده ب موعدم علائم بارداریم شروع شده  ولی پای سمت چپم از اول ت ...

بله من. هم پهلوی سمت چپم وهم رون سمت چپم درد میکرد علایمم هم زود شروع شدمثل شما

بله من. هم پهلوی سمت چپم وهم رون سمت چپم درد میکرد علایمم هم زود شروع شدمثل شما

باردار بودین؟؟؟

اخه پام خیلی درد میکنه هنوز ۶ روز مونده ب پریم

پس پای شمام درد میکرده

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
من هنوز باردار نشدم 

انشالله جفتمونم بارداریم به امید خدا 

امیدت فقط ب خدات باشه

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
باردار بودین؟؟؟ اخه پام خیلی درد میکنه هنوز ۶ روز مونده ب پریم پس پای شمام درد میکرده

بله باردارم. علایم من  حدود دوهفته قبل پری خودشو نشون داد.پهلو وزیر دل سمت چپم، تورم و درد سینه،کشاله ران وپای سمت چپم.

ب علایم توجه نکن.علایم گول زنندس.علایم پری و بارداری مثل هم هسش.اگه موعدت نشدی بی بی چک بزار

اخه من دوروز مونده به موعدم دردای پریم شروه میشد اما این دردا از هفدهمین روز سیکلم شروع شد ،درد تخمک گذاریم نبود چون درد تخمک گذاریم سیزدهمین و چهاردهمین روز سیکلم بود

انشالله🤲

❤❤❤❤❤❤💓

بله باردارم. علایم من  حدود دوهفته قبل پری خودشو نشون داد.پهلو وزیر دل سمت چپم، تورم و درد سینه ...

اخ دقیقاااااا مال منم الان فک کنم ۸ روز شده دردام و ۶ روزم مونده ب پریم 

بله باردارم. علایم من  حدود دوهفته قبل پری خودشو نشون داد.پهلو وزیر دل سمت چپم، تورم و درد سینه ...

خدا ببخشه بهت گلم🤗

بچتون چیه؟

ممنون عزیزم. فکر میکنم بادارید انشاالله..فعلا هفته ۶هستم عزیزم

مرسی عزیزممم

انشالله ب سلامتی بچهت ب دنیا بیاد😍😘

اخه من دوروز مونده به موعدم دردای پریم شروه میشد اما این دردا از هفدهمین روز سیکلم شروع شد ،درد تخمک ...

من تا حالا تو پری و قبلش درد نداشتم تو ماه اقدامم هزار علایم داشتم ک 100درصد گفتم باردارم ترشحات سینه درد درد تخمدون بی بی چک نواری مثبت قطره چکونی با تاخیر مثبت 5روز عقب انداختم بعدش پری شدم.علایم تخمک گذاریه یعنی بدنت داره اماده میشه.نمیشه صددرصد گفت باردار هسی