2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام اسی جان من ی سوال دارم میشه اینجا بپرسم؟

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

منم علائم بارداریو دارن ۱۰ روز مونده ب موعدم علائم بارداریم شروع شده 

ولی پای سمت چپم از اول تا اخرش یعنی ران و ساقه م درد میکنه کسی بوده که باردار باشه و پاشم درد کنه؟؟؟؟

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

تورو خدا جواب منم بدین

تاپیک بزن عزیزم

شما خودت نمیدونی؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز