2777
2789
عنوان

لاک زدم😍👧😅💅*عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 46 پست
اون ابیه چیه بالا کور

اون تلقه گذاشتیم جهت باد مستقیم رو به خودمون باشه متأسفانه دریچه نداریم که بشه تنظیم کرد 

ما هم با کمترین امکانات دست بکار شدیم 😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل شلوارش چیه همه میگیدومیخندید؟من جای اسی دلم میخوادبهتون بگم کوفت والا توخونه چی میپوشین؟؟؟جین آ ...

اشکال نداره بذار شاد باشن دل اونام با همینا خوشه😂😂 ممنونم عزیزمممم 😍😌

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

حالا به همه چی توجه میکنن جز رنگ لاک ک ازشون پرسیدی

عیب نداره، نی نی سایتی ان دیگههه😁

آقاااا شاید یکی باردار باشه دلش بخواد 😁 مث من😅

ای جااااانم😍 لاک نمیشه زد تو بارداری؟! چون خودم تا حالا تجربه نداشتم نمی دونستم😅خدا براتون حفظش کنه

خیلی نازه منم رنگ جیغ اصلا دوست ندارم دیگه چی بشه با یه لباس خاصی جیغ بزنم😁😁💟

بعضی وقتا جیغ می طلبه انگاری😂😂💅

ای جااااانم😍 لاک نمیشه زد تو بارداری؟! چون خودم تا حالا تجربه نداشتم نمی دونستم😅خدا براتون حفظش کن ...

❤❤❤🌷🌷🌷مرسی عزیزم

کلا میگن ب خاطر سرب و چیزای دیگش ضرر داره ولی من نزدیک زایمانمه میترسم یهو چیزی شه برم بیمارستان برا زایمان موقع عمل هم میگن نباید لاک داشته باشی ب خاطر همین فعلا نمیتونم بزنم ولی عاشق لاکم😁😍

❤❤❤🌷🌷🌷مرسی عزیزم کلا میگن ب خاطر سرب و چیزای دیگش ضرر داره ولی من نزدیک زایمانمه میترسم یهو چیزی ...

الهههههی عزیزم 😌خب انشالله بعد زایمان خوب و راحتی که داشتی هر روز اگه وقت کنی و جوجه کوچولوت بذاره لاک میزنی😂اون روز دیر نیس 😍💅

لاک من 3 روز پیش 😁😁😁چ کج و کولس 

خیلی ام خوب و قشنگه 😍💅دستت لرز داره ننه؟! 😅