خواهرم سر این ای وی اف خیلی عذاب کشیده ولی همچنان اندر خم یک کوچه س .میگف که خیلی سخته .ولی بنظر من اون جنین که تبدیل به نوزاد میشه و بدنیا میاد و پدر و مادر رو کامل سرویس میکنه دردش بیشتره 😑
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
خواهرم سر این ای وی اف خیلی عذاب کشیده ولی همچنان اندر خم یک کوچه س .میگف که خیلی سخته .ولی بنظر من ...
خواهرم چندین بار ای وی اف کرده . بعد آی وی اف هم تا دوماه هر روز چندتا آمپول میزد و در نهایت سقط شدن
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
خواهرم چندین بار ای وی اف کرده . بعد آی وی اف هم تا دوماه هر روز چندتا آمپول میزد و در نهایت سقط شد ...
سلام.انشالله خداوند به زودی به خواهرتون بچه های خوب وسالمی هدیه بده.میتونم بپرسم مشکل خواهرتون چی هست که ای وی اف میکنن؟منم ۲ دفعه میکرو کردم ولی سقط شدن😔
سلام.انشالله خداوند به زودی به خواهرتون بچه های خوب وسالمی هدیه بده.میتونم بپرسم مشکل خواهرتون چی هس ...
ممنونم خانومی😘 خواهرم یکی از لوله هاش از دست داده . فک کنم درست میگم 😶 لوله هایی که باعث انتقال اسپرمه . با یک لوله باردار نمیشه . از طرفی هم قبلا رحمش فریز کرده انگاری رحمش دیگه سرد و بی روح شده . و اینکه خون خودش و همسرش باهم سازگار نیستن و جنین تشکیل نمیشه . خیلی درمانها کردن که حامله شد و دوماهه دوقلوها سقط شدن و خواهرم تا حدمرگ رفت و احیا شد 😭