2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرم سر این ای وی اف خیلی عذاب کشیده ولی همچنان اندر خم یک کوچه س .میگف که خیلی سخته .ولی بنظر من اون جنین که تبدیل به نوزاد میشه و بدنیا میاد و پدر و مادر رو کامل سرویس میکنه دردش بیشتره 😑

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
نه عزیزم درد نداره. 5 ثانیه میشه، مثل معاینه است

جدی؟آخه سر تخمک برداری خیلی اذیت شدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهرم سر این ای وی اف خیلی عذاب کشیده ولی همچنان اندر خم یک کوچه س .میگف که خیلی سخته .ولی بنظر من ...

خواهرم چندین بار ای وی اف کرده ‌. بعد آی وی اف هم تا دوماه هر روز چندتا آمپول میزد و در نهایت سقط شدن 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
خواهرم چندین بار ای وی اف کرده ‌. بعد آی وی اف هم تا دوماه هر روز چندتا آمپول میزد و در نهایت سقط شد ...

سلام.انشالله خداوند به زودی به خواهرتون بچه های خوب وسالمی هدیه بده.میتونم بپرسم مشکل خواهرتون چی هست که ای وی اف میکنن؟منم ۲ دفعه میکرو کردم ولی سقط شدن😔

سلام.انشالله خداوند به زودی به خواهرتون بچه های خوب وسالمی هدیه بده.میتونم بپرسم مشکل خواهرتون چی هس ...

سلام.شما مگه استراحت نکردین؟که سقط شدن؟؟؟؟

سلام.انشالله خداوند به زودی به خواهرتون بچه های خوب وسالمی هدیه بده.میتونم بپرسم مشکل خواهرتون چی هس ...

ممنونم خانومی😘 خواهرم یکی از لوله هاش از دست داده . فک کنم درست میگم 😶 لوله هایی که باعث انتقال اسپرمه ‌. با یک لوله باردار نمیشه . از طرفی هم قبلا رحمش فریز کرده انگاری رحمش دیگه سرد و بی روح شده . و اینکه خون خودش و همسرش باهم سازگار نیستن و جنین تشکیل نمیشه . خیلی درمانها کردن که حامله شد و دوماهه دوقلوها سقط شدن و خواهرم تا حدمرگ رفت  و احیا شد 😭

خواهرم چندین بار ای وی اف کرده ‌. بعد آی وی اف هم تا دوماه هر روز چندتا آمپول میزد و در نهایت سقط شد ...

سلام.خواهرتون چرا سقط داشتن مگه استراحت مطلق نداشتن؟؟