2777
2789
عنوان

لاغری مفرط

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 37 پست
خخ من بودم میگفتم نه منتظر بوده تو بیای نونم بدی به همین راحتی میگفتی رو دلت نمیموند

دیگه رد شد نشد چیزی بگم ولی خندم گرفته بود

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

۴۲ کیلو با قد۱۶۰

قبلا چاق بودی لاغر شدی یا همیشه همین وزن بودی ؟

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۴۲ کیلو با قد۱۶۰

منم دقیقا ۴۳ کیلو با قد ۱۶۰.باید ی هفته میرفتم و میومدم تا ی لباس پیدا کنم از بس لاغر بودم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
قبلا چاق بودی لاغر شدی یا همیشه همین وزن بودی ؟

همییییشه همینطور بودم البته خونوادگی اینطوریم

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

دیگه رد شد نشد چیزی بگم ولی خندم گرفته بود

اره بابا باید بهشون بخندی فقط 

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم
       بگو نه گوشت میخورم نون خشکو تومیخوری من صدبار رژیم گرفتم دیگه خسته ...

تپلی راه اومدن داره دیگه خدایی من اگه تپل بودم عشق میکردم

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
منم دقیقا ۴۳ کیلو با قد ۱۶۰.باید ی هفته میرفتم و میومدم تا ی لباس پیدا کنم از بس لاغر بودم

خب چ کردی چاق شدی؟

نه عزیزم همونجور که چاقی بده لاغری مفرط هم بده غیر از لباسش که بگذریم واسه حتی حاملگی هم خطرناکه

دخترعمم باردار نمیشه رفته بوددکترتغذیه دکترگفت تاوقتی چاقی فکر بچه رو ازسرت بندازبیرون

منم یه بار دکترتغذیه رفتم گفت اگه هرباربخوای چاق شی نمیتونی بچه دارشی حالا من مجردم 70 اینام

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
همییییشه همینطور بودم البته خونوادگی اینطوریم

اهان پس مشخصه ژنی این طوری هستیم منم تقریبا نصفه ژن لاغری دارم نصف هم نه من مجردی 50 کیلو بودم با قد 150 به محض ازدواج شدم 40 و قد 150 کلا خواهرامم هم همینن همیشه 

تپلی راه اومدن داره دیگه خدایی من اگه تپل بودم عشق میکردم

وای فکر میکنی

من گاهی پیجا یاکلیپای مدلینگومیبینم چقدر لاغر ونازن افسردگی میگیرم

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
وای فکر میکنی من گاهی پیجا یاکلیپای مدلینگومیبینم چقدر لاغر ونازن افسردگی میگیرم

وای نگو من ۵۶ کیلوعم با قد ۱۶۸ دوس دارم بشم ۸۰😂😂

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
دخترعمم باردار نمیشه رفته بوددکترتغذیه دکترگفت تاوقتی چاقی فکر بچه رو ازسرت بندازبیرون منم یه بار د ...

اخی اره دو طرفش بده خداییش ولی یه چیزی بگم خودمونیما لاغری بدتره چون زن همه ی زیباییش بعد از اخلاق و رفتارش برمیگرده به بدنش اگه خیلی لاغر باشی اون جذابیتو برا همسرت نداری اونم با دنیای الان منظورمو که میفهمی گلم حالا اگه میخوای لاغر کنی خیلی با رژیم برو جلو و یدفعه زیاد لاغر نکن که تو چشم بیاد 

خب چ کردی چاق شدی؟

باردار شدم اونم دوقلو وا رفتم هر دوهفته که میرفتم دکتر میرفتم رو وزنه ذوق مرگ میشدم رفتم واسه ۷۰ کیلو بعد از زایمانم بادم نشست الان ۵۹ کیلوم.قبلش همه راه ها  رو امتحان کردم ولی منو چاقی تو دوتا راه مختلف بودیم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
باردار شدم اونم دوقلو وا رفتم هر دوهفته که میرفتم دکتر میرفتم رو وزنه ذوق مرگ میشدم رفتم واسه ۷۰ کیل ...

اهااان کاش منم ییه روزی برم رو وزنه ذوق مرگ بشم😂