2777
2789
عنوان

لاغری مفرط

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 37 پست
باردار شدم اونم دوقلو وا رفتم هر دوهفته که میرفتم دکتر میرفتم رو وزنه ذوق مرگ میشدم رفتم واسه ۷۰ کیل ...

خخخ من  کلا واسه بارداریم 10 کیلو وزن اضافه کردم وقتی زایمان کردم از تخت که اومدم بیرون رفتم رو وزنه دقیق همون 40 کیلو شدم دکترم گفت خب 3300 که بچه داشتی ۴  کیلو هم جفتت  حدود  ۳ کیلو هم بقیه پس چی خودت اظافه کردی بنده خدا اینقدر خندید ؟

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اهااان کاش منم ییه روزی برم رو وزنه ذوق مرگ بشم😂

انشاله.دقیقا درکت میکنم.من اطرافیان خیلی رو مخم بودن همش میگفتن چقدر لاغری.حتی میگفتن نمیتونی بچه دار بشی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اخی اره دو طرفش بده خداییش ولی یه چیزی بگم خودمونیما لاغری بدتره چون زن همه ی زیباییش بعد از اخلاق و ...

آره میفهمم چی میگی درسته

ولی خب من مجردم ودوس دارم لباسای بهتربپوشم بهم نمیاد چون تپلم واینکه مردا ازشکم بدشون میاد متاسفانه دارم

حالااگه شکم نداشتم وبازو هام یکم لاغرتربود دوس داشتم

انقدرکه تو رژیم شکست خوردم این چندساله لاغر میبینم فقط میگم خوش به حالشون یه روز میشه منم شبیه این شم

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
آره میفهمم چی میگی درسته ولی خب من مجردم ودوس دارم لباسای بهتربپوشم بهم نمیاد چون تپلم واینکه مردا ...

اخی درکت میکنم عزیزم اشکال نداره اگه یکم همت کنی برو باشگاه خودش خیلی لاغری میاره چون با دستگاه ها کار میکنی اب میشه چربیها ولی رژیم باید خیلی حواست باشه چون شما که استعداد دارید به قول معروف به غذا هم نگاه کنی چاق میشی ولی باشگاه بهتره البته اگه وقتشو داشته باشی و هرروز بری ها

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم
خخخ من  کلا واسه بارداریم 10 کیلو وزن اضافه کردم وقتی زایمان کردم از تخت که اومدم بیرون رفتم رو ...

اره خواهر شوهر منم دقیقا اینجوری بود بعد دوتا زایمان سریع برگشت به وزن اولیه.طفلک سینه اصلا نداره .قدش هم ۱۷۶.خیلی لاغر میزنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اره خواهر شوهر منم دقیقا اینجوری بود بعد دوتا زایمان سریع برگشت به وزن اولیه.طفلک سینه اصلا نداره .ق ...

اره باز وقتی قدت بلنده فکر کنم بیشتر لاغری تو چشم بیاد اخه من الان که 150 قدمه بیرون که میرم میگم لاغرم خیلیا میگن نه خوبی کجا لاغری نرمالی تو ولی تو خونه وقتی لباسم لختیه بیشتر به چشم میاد کلا قد بلند بیشتر نشون میده لاغریو

سلام من به پیشنهاد یه دوستام از یه پیج قرص لاغری  گلوریا گرفتم و واااقعا جواب گرفتم ۱۸ کیلو تو سه ماه کم کردم 

عاااالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم حتی ازمایش کاملم دادم همه چی اوکی بود🥰 

خیلی هم مشاوراشون صبورن و پشتیبانی خوب دارن و همه سوالاتونو جواب میدن  براتون پیجشو میزارم 

Happy.life.online

09136903687