2777
2789
هر فردی باید خودش خودشو باور داشته باشه از بیرون هرچقدر بگی وقتی درونن از خودش راضی نیست و نمیخواد ب ...

خیلی تلاش کردم 

اما نگاه و رفتار بقیه ،اتفاقایی ک پیش اومد نذاشتن حالم خوب شه

درونگرایی خب،واین اصلا عیب و ایراد نیست،هرکی یجوره،رو اعتماد بنفست کار کن و خودتو همینجوری که هستی د ...

خیلی اذیت میشم بخاطر اون موضوع ،نمیدونم واقعا باید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تلاش کردم  اما نگاه و رفتار بقیه ،اتفاقایی ک پیش اومد نذاشتن حالم خوب شه

اصلا به رفتار و نگاه بقیه توجه نکن،مردم عادتشونه اگر شاد باشی یجور نگاهت میکنن ناراحت باشی یجور نگاهت میکنن حرف بزنی یجور ساکت باشی یجور تو هرجوریم که باشی بازم قضاوتت میکنن پس سعی کن اونطور که دلت میخواد باشیو زندگی کنی 

نه برادر کوچک تر دارم

بنظرم تربیتت خوب نبوده،ینی قوی و شجاع بارت نیاوردن،میگم رفتارات سوسول نیست؟شاید خیلی احساساتی و نرم باشی که دیگران ازت بعنوان یه مرد ،انتظار ندارن؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اخه چطوری

خودتو با کسی مقایسه نکن سعی کن خودتو هر جوری که هستی دوست داشته باشی همه ما ی جاهای احساس ضعف میکنیم ولی باید بهش غلبه کنی و اصلا نذاری کسی متوجه بشه سعی کن صحبت کنی با افراد مثلا تو تاکسی ی سوال مثله کرایه چقدره مقصد آخر کجاست،تو بانک کناریت شما نفر چندمین،سعی کن تو خیابون کسی نگاهت کرد ی لبخند بزنی متقابل لبخند دریافت میکنی 

میدونی استارتر،شما مشکل سکوت انتخابی و اضطراب اجتماعی داری.برو پیش روانشناس خبره،حتما درمان میشی،سخت نیست اصلا.این افسردگیم که میگی خودت برا خودت اسم گذاستی یادکتر تشخیص داده و واقعیه؟اگه اینطوره باید پیش روانپزشکم بری که دارو بده بهت

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!