2777
2789
اره ولی خیلی خوب بودعقدم شبامیرفتم توبغلش سردودقیقه ازخجالت خواب میشدم اون تااذون صبح بیدارخخخخخ الب ...

خوشبحالت

ما برعکسیم... شوهرم موقع خواب تا منو بغل می‌کنه خوابش میگیره من بیشتر از ۵ دقیقه نمتونم دووم بیارم دستش آزاد میکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم خیلی ساکتیم ،خیلی اروم  مث مردایه دیگ زبونم چرب نیس و...

نه اصلا بی لیاقت نیستید اتفاقا کسایی که چرب زبونن از همه بدترن چون از خودشون از فکرشون از اخلاق واقیعشون برای حرف زدن برای وارد شدن به جامعه هیچ تلاشی نمیکنن و از زبونشون و زرنگیشون فقط استفاده میکنن منی که الان اروم هستم و خجالتی مگه برام اتفاقی افتاده هر کس یه اخلاق مخصوص به خودش رو داره خیلیا به من گفتن چون اجتماعی نیستم خیلی بده اما من کاری به حرف دیگران نداشتم و ندارم من همینم که هستم همین جور بزرگ شدم و زندگی کردم پس دلیل این اخلاقای شما بی لیاقتی با هر چیز دیگه ای نمیشه اتفاقا کسایی که هر روز به یه دخترن بی عرضه هستن چون هیچ دلیلی ندارن و برای خودشون الکی دلیل میارن که من باید با یه دختر دوست باشم در صورتی که هیچ نیازی نیست

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
عزیزم رفتن ایشون 

من نخوندم پیاما رو همین که دیگه عداب وجدان ندارم حرفمو زدم خودش خوبه ممنون عزیزم که گفتی

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺