2777
2789

شوهرم توی بیمارستان کارمیکنه کارمنده.عاقا خانوادش فک کردن دارو خونس.هی میگن این دارو رو میخوایم اونو میخوایم.چیکارکنم؟لجم میگیره ازاین رفتارشون.انگار شوهرمن داره برا اینا کارمیکنه.بخدا من ک زنشم یه بارم نشده بگم فلان دارو رو میخوام..

ولی بقیه عین نقل و نبات دارو میخورن توخونوادش.کاری به پولش ندارم ک حساب کنن یانه.ولی خب فرض کنن شوهرم اونجا کار نمیکرد...اونوقت چیکارمیکردن؟واقعا رو اعصابمه

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

شوهرمن ک داروخونه کارمیکنه و هی میگه چی میخواین بیارم نیارم پولشم نمیدن چی؟

من ک هیچ زمان راضی نیستم هیچ زماااان

فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت می‌کنند،او را لنگ نان گذاشته‌اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن ک داروخونه کارمیکنه و هی میگه چی میخواین بیارم نیارم پولشم نمیدن چی؟

ادمو عصبی میکنه خب

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
ادمو عصبی میکنه خب

درکت میکنم باپوست و استخون هوووووف😭

فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت می‌کنند،او را لنگ نان گذاشته‌اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!
اگه پولشو میدن و شوهرتون با پول برمیداره زیادمشکلی نداره به نظرم ولی اگه بدون پول همینجوری برمیداره ...

اخه کار هرررر روزشونه.اصن حرفای منو بیخیال.مگه میشه ادم این همه دارو بخوره؟؟؟؟اصن زیادشم ضرر داره.

شوهرت ب خلق خدا کمک میکنه ازونطرفم خدا هواشو داره اینطور نگاه کن

خلق چیه پدرمادرشه  وظیفشه بکنه. ایشون از راه نرسیده نمیتونن ک حق پدرمادر ک گردنشه بگیره از پسرش 

عزیزم پدر مادرش اگ بگن دارو بیار وظیفشه ببره ، حالا برادر خواهرش یکی دوبار بخوان کم هزینه باشه چ اشک ...

بازم خواهر و برادر داره.چرا فقط وظیفه شوهرمنه؟شوهرمن بچه ی اخریه.وظیفه همه ی بچه هاست به پدرو مادرشون رسیدگی کنن.نه یه نفر

اخه کار هرررر روزشونه.اصن حرفای منو بیخیال.مگه میشه ادم این همه دارو بخوره؟؟؟؟اصن زیادشم ضرر داره.

امکان نداره هرروز دارو بخوان  مگ داروخانه باز میکنن تو خونه ، هروقت داروش تمام بشه میگن بیار. شمام حرصت درومده