2777
2789
عنوان

نی نی یار‌

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 42 پست

ای بابا چه حوصله ای دارین شما !!! من حال ندارم یه چای بذارم واسه خودم بعد شما سر کاربرایی که نمیشناسین دعوا میکنین 😑😑😑

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون گلم💐💐🌷🌷

عاقلانه برو یه مشاور واسزندگیت درست تصمیم بگیر زندگیتو اسباب سرگرمی خانومای اینجا نکن اونا مثل یه داستان میخونن واس سرگرمی وگرنه راهکاراییکه به تو میدن تو زندگی خودشون استفاده نمیکنن

دیگه هرچی از دهنتون درمیاد بهش میگین چیکار کنه

من هیچی نگفتم خوب بخونید بعد بگید بعد هم آدم منطقی جواب میده به خودم بگه اینقدر شعور نداره بفهمه به بچم نگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

@کریستینا1368   میدونی قضیه چیه باز؟😐

تاپیکش تو پربازدیدا بود 

میگفت شوهرم رفته اعتراض گذاشته

ولش کن خله...وقتی کسی که دست چپ و راستش رو نمیشناسد شوهر میدن همینه

باید همه اعضای نی نی سایت جمع بشن ادرس خونش رو پیدا کنن

برن یه صحبت اساسی با مامان باباش بکنن😂

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
من هیچی نگفتم خوب بخونید بعد بگید بعد هم آدم منطقی جواب میده به خودم بگه اینقدر شعور نداره بفهمه به ...

الان هی میگی شعور نداره این چیه پس 

به بچت چیزی نگفت که گفت بترس بچت رفتارش مثل من نشه

همه ما باید بترسیم چون بچه داریم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
عاقلانه برو یه مشاور واسزندگیت درست تصمیم بگیر زندگیتو اسباب سرگرمی خانومای اینجا نکن اونا مثل یه دا ...

بروتاپیک قبلیم بخون چرا تاپیک میزنم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
تاپیکش تو پربازدیدا بود  میگفت شوهرم رفته اعتراض گذاشته ولش کن خله...وقتی کسی که دست چپ و راس ...

فقط میتونم بگم متاسفم که جای اینکه بهش راهکار درست بدید فقط بستین به ناسزا 

من هیچی نگفتم خوب بخونید بعد بگید بعد هم آدم منطقی جواب میده به خودم بگه اینقدر شعور نداره بفهمه به ...

گفتم مواظب باش این تهمتایی که داری به یه دختری که دنیا الان روسرش خراب شده میزنی بعدها توزندگیت سرت نیاد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
تاپیکش تو پربازدیدا بود  میگفت شوهرم رفته اعتراض گذاشته ولش کن خله...وقتی کسی که دست چپ و راس ...

راجع به امضاتون....بخاطر همین توهینات شاید قطع دسترسی شدی میگی بی اطلاعی

من از کسی طرفداری نمیکنم فاطمه فوق العاده بچه و دمدمی مزاجه این به کنار

ولی من تو کف یه عده هستم که از رو نمیرن!یعنی من اگه بدونم یکی از من ذره ای بدش میاد تا ده فرسخیشم نمیرم ولی جالبه برام طرفو فحش کشش کرده ولی بازم میاد تو تاپیکش خب معلومه دعوا دوست داره دیگه

بابا فاطمه نمک خورد نمکدون شکست درست ولی تموم شد رفت دیگه باز چرا میری طرفش عجبا  

من از کسی طرفداری نمیکنم فاطمه فوق العاده بچه و دمدمی مزاجه این به کنار ولی من تو کف یه عده هستم که ...

آخی خدارو شکر یکی فهمید منظورمو 

خدا پدر مادرتو بیامرزه