2777
2789
عنوان

نی نی یار‌

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 42 پست
الان هی میگی شعور نداره این چیه پس  به بچت چیزی نگفت که گفت بترس بچت رفتارش مثل من نشه همه ما ...

ببین من با عزیزترین کسم بخاطر نفرین قطع رابطه کردم لطف کن ریپلای نکن دیگه اسم این خانم هر جا باشه نمیرم اصلا کناهه رفتن شما خانم محترمی هستی من بحثی با شما ندارم اما از این خاله زنک بازی ها متنفرم الان هم اسم نی نی یار من رو کنجکاو کرد ممنونم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دعوا نبود  این کاربر نه خواهر داره نه دوست نه کسی که بتونه دردودل کنه کجا خودشو خالی کنه

گاهی که غصه ها روی هم تلنبار میشن فکر آدمو خسته میکنن. طوری که آدم هر چی توی سرش میگرده میگرده و میخواد اینها رو از هم جدا کنده تا بتونه دونه به دونه درستشون کنه ، نمیتونه. اینطوری میشه که روز به روز بدتر میشه. باید کلینیکهای مشاوره مثل خارج دمدست همه باشن و خدماتشون فراگیر و رایگان باشه تا افرادی که مشکلات متعدد توی زنگی دارن بتونن درست اونها رومدیریت کنن. من هم با نظر شما موافقم. اما اینکه توقع داشته باشیم وقتی برای 100 نفر آدم درد دل میکنیم ، همه اون صد تا  شنونده خوبی باشن و بتونن ما رو تحمل کنن هم درست نیست. بالاخره 4 نفر هم که نتونن تحمل کنن همون کار رو بدتر و خرابتر میکنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من با عزیزترین کسم بخاطر نفرین قطع رابطه کردم لطف کن ریپلای نکن دیگه اسم این خانم هر جا باشه نم ...

حلال کنیم همدیگرو 

دنیا دوروزه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
گاهی که غصه ها روی هم تلنبار میشن فکر آدمو خسته میکنن. طوری که آدم هر چی توی سرش میگرده میگرده و میخ ...

درسته ولی حداقل میتونیم دل نشکنیم 

بخدا همش جواب داره

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
حلال کنیم همدیگرو  دنیا دوروزه

نفرین به بچه ام رو هرگز اگه گناه نداشتم که نداشتم فقط گفتم خدا عاقبت بچه هامون رو بخیر کنه دیدار به قیامت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین فاطمه یه سری اشتباهات کرده و کارای بدی انجام داده الانم طبیعیه که کاربرا رفتار خوب سابق رو باهاش نداشته باشن یه مدت بالاخره زمان میخواد.ضمنا اینجا مجازیه خیلی درگیر نشیم بهتره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
درسته ولی حداقل میتونیم دل نشکنیم  بخدا همش جواب داره

درسته اما خوب وقتی که کسی میاد و برای این همه آدم ناشناخته حرف میزنه باید احتمال برخوردهای متفاوت هم بده. هیچ کس علیه السلام نیست و همه نقایصی دارن. اگر میخوایم بهترین نتیجه رو بگیریم یا باید نسبت به عکس العملهای مخاطبین و حرفهاشون بی تفاوت باشیم یا اینکه برای هر کسی حرف نزنیم و مطمئن باشیم که شنونده ما به اصول اولیه روانشناسی و نحوه حل مسئله آشناست. خود افراد هموقتی مشکلشون رو مطرح میکنن باید واقع نگر باشن وبدونن دارن چکار میکنن . 

دعوا نبود  این کاربر نه خواهر داره نه دوست نه کسی که بتونه دردودل کنه کجا خودشو خالی کنه

آخه دوستم شما هر چیم بگی یه عده کار خودشون رو میکنن .....فقط بلدن دل بشکنن 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
راجع به امضاتون....بخاطر همین توهینات شاید قطع دسترسی شدی میگی بی اطلاعی

اگه بخاطر توهین کردن کسی باید قطع دسترسی بشه

شمایی😉

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
فقط میتونم بگم متاسفم که جای اینکه بهش راهکار درست بدید فقط بستین به ناسزا 

چه راهکاری 

بچه‌ها هی تایپ میکنن براش 

ولی کیه که گوش کنه

نصیحت یا راهکار برای کسی هست ک توجه کنه

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊