2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فقط میدونم این آقا چون درس عبرت نگرفته و اذیت نشده باز میره ازدواج میکنه و یه دختر دیگه رو ا ...

ماشینش با پول پدر خودم بود که نداد

برادر خودم یکی وکلای به نام تهرانه خودش ازم خواست که ببخشم مهریمو و دیدم حق داشت و کاملا راضیم که زندگیمو نذاشتم روی درس  عبرت دادن به دیگران

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  
مهریه م ۱۴ تاس . بابای بیشرفش میدونس پسرش چیه قبول نکرد زیاد باشه . منم چون دوسش داشتم تو روی بابام ...

ما دخترا خیلی ساده و احساساتی هستیم تو این یه مورد بابات نباید بهت حق حرف زدن میداد مهریه پشتوانه زنه و یه ترس واسه مرد مهریه که کم باشه و پول خرد مرد، معلومه مرد به هر کاری دست میزنه و میگه همینی که هست عاشق میشن میگن بیا مهریت برو از خونه بیرون مردای الان مث مردای قدیم نیستن که واقعا مرد بودن الان انسانیت از بین  رفته من اعصابم خورد میشه تلوزیون هر دختری که مهریه کم تر گذاشتن رو بیشتر تشویق میکنن و میگن واسه این دختر دست و جیغ و هورا بکشین خب در کنارش به مرد هم بگین آدم باشه قدر بدونه ظلم نکنه انسانیت داشته باشه

آخه من شنیدم اگه قبل درخواست مهریه باشه دیگه نمیشه کاری کرد

بستگی به این داره که مهریه شما عندالمطالبه یا عندالاستطاعه اگر عندالاستطاعه باشه  چون به اندازه توانایی مالی مردهست مهریه به شما تعلق نمی گیره.

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........
فقط از خدامه جدابشم دیگه برم سرکار دستم تو جیب خودم باشه هییییییچوقت هم ازدواج نکنم دیگه

یه زمانی دوس داشتیم ازدواج کنیم مثل همه ی دخترا . یه خونه ی گرم و صمیمی و یه مرد قوی کنارمون باشه . اینا کاری کردن دیگه دور کل مردا رو خط بکشیم 

یه زمانی دوس داشتیم ازدواج کنیم مثل همه ی دخترا . یه خونه ی گرم و صمیمی و یه مرد قوی کنارمون باشه . ...

چه فکرایی میکردم التماس خدا میکردم بابام اینا راضی بشن بهش برسم فکرمیکردم بهش برسم دیگه هیچ آرزویی ندارم الان هیچ آرزویی ندارم واقعا اینقدر که از زندگی سیرم کرد

خدایا شکرت♥️
استارتر هم سن هستیم چرا همه دخترا تو سن ما زندگی موفقی ندارن واقعا؟😔

من ک بیزارم فقط میخوام این شهر نباشم هیچ مردیو نبینم راحت شم چجوری مادرش دلش میاد این حرفا ب من بزنه از کدومشون بکشم نه میتونم اعتیادش ثابت کنم نه آنرمالیش 

من ک بیزارم فقط میخوام این شهر نباشم هیچ مردیو نبینم راحت شم چجوری مادرش دلش میاد این حرفا ب من بزنه ...

میتونی ثابت کنی بازم تو اینارو داری ثابت کنی من چی بگم آخه خودتو خلاص کن مگه چندبار قراره زندگی کنیم وقتی بعضیا را میبینم خیلی از من بزرگترن هنوز ازدواج نکردن دارن میرن دنبال آرزوهاشون از خودم بدم میاد که چرا باخودم اینکارو کردم

خدایا شکرت♥️
میتونی ثابت کنی بازم تو اینارو داری ثابت کنی من چی بگم آخه خودتو خلاص کن مگه چندبار قراره زندگی کنیم ...

هیچ راهی ندارم ثابتم شه میگ شرایط زندگیت ک یخت نکرده زندگی کن تنها راهم توافقیه ک نمیاد این طلسم اینا جواب نمیده