2777
2789
به نظرم مهریه بخشیدن کار اصلا درستی نیست مردا پرو میشن سر چند تا دختر دیگه هم اصول در میارن

نوی اون موقعیت فقط ارامش از دست رفتمو میخواستم برام هیچی دیگه مهم نبود 

الانم راضیم از تصمیمم چون دوستمم مثل من توی دوره ی نامزدی جدا شد ۲ سال خودشو درگیر کرد برای مهریه اخرشم دستش به هیچ جا نرسید و اخرشم مجبور شد ببخشه تا بتونه طلاق بگیره راحت بشه

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  
افسرده تر و تنها نر از قبل عاشقش بودم و زجرارو تحمل میکردم ی روز ک طبق معمول منو زد بهم فوشای خیلی ب ...

عزیزم با اینجور مردا باید جدی برخوردکرد باید برای بازگشت شرط گذاشت که به نفعت بشه مث حق طلاق و اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد آشتی خانوادش باهام خیلی بدرفتار میکردن خودش دلداریم میداد اخلاقاش بهتر شده بود ۱ سال بعد عقد ما ...

با پدر مادرش زندگی میکنینن😐😐😐😐😐

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ترک کرد تو باغ ما دوهفته بودیم صبح تا شب درد میکشید منم گریه میکردم چه صحنه هایی یادم میاد خدایا چرا من انقد زجر کشیدم این چه عشفی بود ولی درست بعد ۱ ماه باز برگشت سرتون درد نیارم ی بار دیگم پارسال تابستون ترک کرد تاحالا کلی طلاهایی ک از دوران دختریم داشتم واسش فروختم ک ترک کنه فرستادمش مسافرت با روانکارش ک خوب شه و ... هرچی سرم میومد تو خودم میریختم واقعا روی نداشتم به مامان بابام بگم الانم نمیدونم پاکه یا نه چون خیلی عصبی شده هفته پیش گفت دوباره خراب کاری کردم ۳ روز پشت هم فرص خوردم خیلی باهش حرف زدم ک اینکار نکنه گقت نمیکنم ب جون تو دیگ و ... 

۱ ماه پیش گوشیش دزدیدن من از طربق اپل ایدیش و .. لوکیشنش پیدا کردم خلاصه از اون موقع داشتم لوکیشنشو دنیا رو سرم خراب شد وقتی فهمیدم بهم چقد دروغ میگه میگف خونم باغ رفیقش بود میگف سرکارم کوه بود با دوستاش میگف خوابم تا ۵ صب دور میزد تو خیابونا وقتی بهش گفتم همع دروغات میدونم گریه کرد ک تکرار نمیشع من دوست دارم واسه نمیزاری جابی برم نگفتم اینا بهونه هاش بود

اول دادخواست طلاق بدیدوواینکه اگردردادگاه قاضی پرونده پزشکی همسر شما تایید کنه چون شرایط عسروحرج هست ...

مهریه م ۱۴ تاس . بابای بیشرفش میدونس پسرش چیه قبول نکرد زیاد باشه . منم چون دوسش داشتم تو روی بابام وایسادم قبول کنه . خودشونم میلیاردر هستن ولی گدا . 

نوی اون موقعیت فقط ارامش از دست رفتمو میخواستم برام هیچی دیگه مهم نبود  الانم راضیم از تصمیمم ...

نمیدونم فقط میدونم این آقا چون درس عبرت نگرفته و اذیت نشده باز میره ازدواج میکنه و یه دختر دیگه رو اذیت و آزار میکنه با خودش میگه دخترا که مجبور میشن مهریشون رو ببخشن از شما نامزدت مال و اموال و ماشین داشت؟ 

همین الان ک دارم واسه شما درددل میکنم مامانم اومده میگ توروخدا ولش کن نابود کردی خودتو .. تهدیدم کرده طلاق بخوای بابات میکشم زوت اسید میپاشم ...

حالا که به مامانش گفتم اتفاقاتو الان عکس میزارم ببینین

اینم حرفای که مامانش بهم زده که من ب خواهرش ک یک‌اب پاک تره گفتم‌میخوام جداشم بریدم ی بار خودکشی کردم کاش میمردم‌میدونم بعد اون میمیرم ولی دیگ چقد بکشم ازشون صب بابام گفتم طلاق میخوام گفت ما از اول گفتیم 

توروخدا اگه زیر یه سقف نرفتیم تمومش کن من چندبار تو عقد دعوامون شد باز آشتیمون دادن گفتن عروسی کنن درست میشه ولی نمیشه تازه برگشتت سخت تر میشه تو اشتباه منو نکن

خدایا شکرت♥️
مهریه م ۱۴ تاس . بابای بیشرفش میدونس پسرش چیه قبول نکرد زیاد باشه . منم چون دوسش داشتم تو روی بابام ...

اگر دردادگاه شما بتونیدشرایط عسروحرج اثبات کنید میزان بخشش مهریه به عهده شما هست که چه قدرباشد

ولی اگر شما نتونید شرایط عسروحرج اثبات کنید میزان که شوهر شما تعیین میکنه باید برای مهریه ببخشید 

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........