2777
2789
خلاصه ک‌ کمکم وابستش شدم واقعا دوستم داشت وقتی ک کس دیگه برام نمیزاشت میزاشت بعد ۲ ماه دوستی ی روز ک ...

یعنی بهت شک کرد که دختر نیستی فرداش میرفتی پزشک قانونی اونا قشنگ بهش میفهموندن چرا آخه اینقد اشتباه رو اشتباه☹️

من شوهرمو خیلی دوست دارم عصبیه دست ب زن داره نمیزاره درس بخونم خانواده ی بدی داره لعنت ب عشق بین زند ...

یکم بهش زمان بده تو ک از بعد طلاق میترسی یکم تلاش کن ببین خوب میشه شاید درست شد

یه روز خوب میاد که شب قبلش من دیگه کنارت نیسم :) 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من شنیدم اگه قبل درخواست مهریه باشه دیگه نمیشه کاری کرد

درهر صورت مهریه دینی هست که باید توسط مرد پرداخت بشه البته نصف مهریه به شما تعلق میگیره اگر همسرتون دادخواست اعساربده دادگاه مهریه تقسیط می کند.

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........
آره عزیزم ادامه بده

فرداش‌خواستم برم‌دکتر زنان میدونستم اگ برم چون مال دیشب بوده همه چی معلوم میشه اما نزاشت گف من که به تو شک ندارم اگ بری خانوادت میگن‌چه پسریه شب اول و ... 

خلاصه با زور راضبم کرد نرم هنوز ی ماه نگذشته بود ک ی شب ک مامان بابام مسافرت بودن گفت من مریضم قلبم درد میکنه چرک دندونم ریخته تو قلبم باید تریاک بکشم من واقعا ساده بودم اون شب تا صبح اشک ریختم ... نمیدونم نوشتم که وقت تحقیق گفتن معتاده من تو رو بابا مامان واستادم و ازدواجم ب زور اونا بود

من شوهرمو خیلی دوست دارم عصبیه دست ب زن داره نمیزاره درس بخونم خانواده ی بدی داره لعنت ب عشق بین زند ...

سلام . منم یه ماهه خونه ی بابام هستم ‌ . شوهرم وسواس فکری شدید داره ۴ ساله خدا میدونه چی کشیدم

اونقدر میشینم یا درمان بشه یا تموم کنم 

خیلی از جدایی میترسم ولی از زندگی نکبت جونم به لب رسیده

سلام . منم یه ماهه خونه ی بابام هستم ‌ . شوهرم وسواس فکری شدید داره ۴ ساله خدا میدونه چی کشیدم اونق ...

هنوز نرفتی خونه  ارامش 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اعتیاد شوهر به موادمخدردرصورتی که  شرایط زندگی سخت شده شوهر اعتیاد ترک نکند ضرب و شتم‌ توسط شو ...

شوهر من بیماری وسواس داره شدید . قبل ازدواج هم بیمارستان روانی پرونده داشته . ۴ ساله تلاش میکنم درمان بشه حتی قبول نمیکنه مشاور بره چه برسه دکتر 

یه ماهه خونه ی بابام هستم . چه کاری انجام بدم؟

خیلی عصبی بود مدام کتکم میزد شماره همه دوستام پاک کرده بود هیچکس نداشتم چون ازدواج ب زور من بود سرم پایین یود جلو خاتوادم چه دعواها واسه رسیدن بهش کرده بودم تا بحثی میشد میگفت تو دختر نبودی وقتی گریه میکردم میگفت غلط کردم گریه نکن من دوست دارم بهت اعتماد دارم میدونم پاک یودی بچع‌ ها حالم واقعا یده سعی میکنم‌ ادامه بدم ولی اشکام نمیزاره

خیلی عصبی بود مدام کتکم میزد شماره همه دوستام پاک کرده بود هیچکس نداشتم چون ازدواج ب زور من بود سرم ...

اخه ندیدن خون که ملاک  باکره بودن نیس....خیلی ازخانوما تواولین رابطه خونی نمیاد ازشون.چقدر نادان بوده شوهرت 

خیلی عصبی بود مدام کتکم میزد شماره همه دوستام پاک کرده بود هیچکس نداشتم چون ازدواج ب زور من بود سرم ...

همون دیگه میگفت دکتر زنان نرو که بعدا بکوبه تو سرت چون خودش مشکلدار بوده 😏

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔