2777
2789
عنوان

همه القاب نی نی سایتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 115 پست
درباره حوادث اخیر سایت هم نکته ای بگم دوستان و کابران عزیز این سایت بخش کوچک و غیر واقعی زندگی شماست. پس به همین اندازه براش اهمیت قایل باشید. خیلی وقتا می شه از خیلی از مسایل و حرفا و تاپیک ها بدون جنجال عبور کرد و به کار رو به جنجال و دار و دسته راه انداختن و تعقیب و گریز نکشوند و یا اگر نکته مهمی وجود داره با بهترین حالت یا شوخی و خنده مشکل رو بر طرف کرد. این جوری هم خودتون آرامش پیدا می کنید و می تونید از محیط سایت بهترین استفاده رو ببرید و هم اجازه می دید سایرین در کمال آرامش از این محیط دوست داشتنی استفاده ببرن.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی در این محیط عمومی تاپیکی علیه مذهبی گروهی جنسیتی فردی شغلی رشته ای قومیتی و نژادی دسته ای یا....می زنید یا پستی می ذارید در حقیقت راه رو برای افراد مورد نظر باز می کنید و این حق رو برای طرف ایجاد می کنید که به شما اعتراض کنن یا تلافی کنن و یا ازتون شکایت کنن. پس مراقب تاپیکا و پستاتون باشید.و اگه به واسطه تاپیک شما یا پست شما کسی به شما اعتراض کرد یا ازتون شکایت کرد طلبکار نشید.
هر محل عمومی و اجتماعی برای برقراری نظم قوانینی داره که افراد برای راحتی خودشون و سایرین باید اون قوانین رو رعایت کنن.رعایت قوانین اجتماعی با ممکنه بانفع شخصی یا گروهی یا احساس خود برتربینی ما در تضاد باشه ولی در نتیجه به نفع خودما خواهد بود. قوانین اجتماعی استثنا بردار نیست و همه باید تابع قانون باشن تا نظم برقرار باشه. فلانی بودن و فامیل بساری بودن و فلان مسئول بودن و ......هیچ حقی برای مستثنا بودن از قانون ایجاد نمی کنه . وگرنه عاقبتش می شه کشور ما که قانون هست ولی همه از مسئول و غیر مسئول و بزگ و کوچک و مهم و غیر مهم خودشون رو از رعایت قوانین مستثنی می دونن و برتر از این می دونن که قوانین رو رعایت کنن. و کشور معطل می مونه و رو به ویراینی می ره.مثل حال حاضر کشور ما این محل مجازی هم از ویژگی های یه اجتماع جدا نیست.و اگه خودمون رو برتر از قوانین بدونیم می قضیه این ماجراهای اخیر.
خودتون رو برتر از سایر کاربرا ندونید و گمان نکنید این سایت و کاربرانش در هر سطح فرهنگی و فکری در شان شما نیست.اگر در شان شما نبود شما این جا حضور نداشتید.
پشت سر هیچ کس یا فکر یا گروه احساسی و از روی دوستی راه نیوفتید.ملاک ارزش هر کس گفتار و رفتارشه نه اسم و مدرک و ادعا یا فلان تیپ و دین و قوم و نژاد هیچ کس رو الکی گنده و باد نکنید چون بعدا خودتون به مشکل می خورید وبه اعتقادادتون واحساساتتون لطمه می خوره. متاسفانه ما شرقی ها به بت سازی از افراد و افکار عادت داریم برای همین هر روز یکی رو باد می کنیم روی سرمون سوار می کنیم بعد که گرفتارش شدیم انقلاب می کنیم و سرنگونش می کنیم. باید این عادت رو ترک کنیم. باید به جای افراد و گروه ها ،قانون و اخلاق رو معیار قرار بدیم.
وقتی دوره راهنمایی بودم تو کلاسا هر چند نفر دور یه نفر جمع می شدن و تبدیل به نوچه هاش می شدن .براش خوراکی می آوردن ازش طرفداری بدون فکر عقل می کردن، با بدخواهاش درگیر می شدن بدون این که فکر کنن خود دوستشون ممکنه مقصر باشه،به خاطرش با بقیه بچه های کلاس درگیر می شدن.برای هم لاوهای شدید و غلیظ می ترکوندن و نامه های عاشقانه می نوشتن. بعد از یه مدتی که طرف باد می شد و وهم برش می داشت به پشتیبانی این عاشقان سینه چاک شروع می کرد تو حیاط و کلاس به بچه توهین کردن و برای دیگران ناز کرشمه اومدن و تعیین تکلیف کردن و دیگه حتی به نوچه های خودش هم توهین می کرد. بعد از یه مدتی خودشون از این همه دوستی های افراطی خسته می شدن با هم دعواهای بدی می کردن و از هم متنفر می شدن و نامه های ابراز انزجار با هم رد و بدل می کردن .بعد یا خودشون از گروه خارج می شدن یا بهش بی محلی می کردن تا خودش از گروه بیرون بره یا با دعوا و کلا گروه از هم می پاشید. دوستی در این فضا هم مثل فضای واقعی خیلی خوبه اما دار و دسته راه انداختن و باند بازی و طرفدار جمع کردن و یار کشی کردن کار دختر بچه ها و پسر بچه های دوره راهنمایی هست.الان ما هر کدوم به سنی رسیدیم که می تونیم فکر کنیم و عواطفمون رو با عقل و درایت کنترل کنیم. الان هر کدوم یه خانواده رو اداره می کنیم یا مسئول کاری در جامعه مون هستیم اگه قرار باشه عواطف و احساساتمون در همون حد دوره راهنمایی باقی بمونه نه می تونیم مادر وپدر یا همسر خوبی در خانواده باشیم و نه می تونیم در یک جامعه بزرگ بازدهی کاملی از نظر اجتماعی داشته باشیم.
نصیحت کردن و تذکر های اخلاقی بسیار خوب و به جا هست.این طوری به هم کمک می کنیم تا رفتار های اشتباهمون رو جبران کنیم و راه صحیح رو پیدا کنیم. اما این نصیحت ها و تذکر ها زمانی مفید هست که: 1- از سر خیر خواهی و دوستی باشه نه برای نشون دادن خود برتر بینی و اثبات این که من بهتر از تو می فهمم یا به هم زدن تاپیک دیگران یا شخصیت دیگران. 2-اول خودمون عامل به این نصیحت ها باشیم نه این که تاپیک به تاپیک سر بزنیم و پست های نصیحت و راهنمایی بذاریم ولی خودمون که با دوستامون در جای دیگه جمع می شیم همون اشتباهات رو انجام بدیم. رفتار صحیح بهترین تجربه اخلاقی برای دیگران هست. 3.نصیحت زیاد و ایراد گرفتن بیش از حد نه تنها اثر مثبتی نداره بلکه منجر به انزجار و مزاحمت برای بقیه می شه و اثر معکوس داره. 4.وقتی اشتباه کسی رو تذکر می دیم بدونیم که این اشتباه از طرف همه بد هست نه فقط از همه به جز من و دوستانم. با سوء استفاده و بهره برداری شخصی و گروهی از اخلاق و انسان دوستی ،دیگران رو از این مفاهیم بزرگ و پر مغز منزجر و نا امید نکنیم که این پلیدترین سوء استفاده هست.
میشه نیات پلیدم رو از پستای شوخی و خندم با این شکلک موذی برای سایرین به نمایش نگذارید. تو رو خدا من این جا ابرو دارم نمی خوام چهره پلید و خبیثم برای کسی اشکار شه.می خوام به راحتی اهداف پلیدم رو این جا پیاده کنم. حداقل هر کدومتون یه بهانه متفاوت بیارید که نفهمم برای مبارزه با من شورای هماهنگی تشکیل دادیداین جوری خیلی احساس مهمی می کنم اخه .
این تاپیک داشت خاک می خورد خدا خیرتون بده باعث شدید یه حرکتی بزنه. ضمن این که کمال تچکر را دارم منو رو متوجه می کنید نباید زیاد بیام نی نی سایت و باید به کار و زندگانی ام برسم.
ماشالله خاله چه فک زدی اینجا ا تازه تاپیکتو دیدم باورت میشه؟ تقصیر خودته به جای اینهمه آروم بودن و با شوخی و مزاح با افراد نام نبرده طی طریق کردن یه بار مثل بعضیا قورتشون بدی دیگه راحت میشی.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان جان به تاپیکم خوش اومدی! گلم آخونده و فک زدنش.من فک نزنم کی فک بزنه! گاهی بعضی برای ایجاد تنوع بد نیستن یه کم سر به سرشون می ذارم و حس طنزم رو تخلیه می کنم. ضمن این که آدم خوری کار ما نیست ما آدم سازی یاد گرفتیم.آدم سازی هم صبر و محبت می خواد. آدم خوری کار استکبار جهانی و ایادی او و استکبار صفتان است.
ممنون از خوش آمد گوییت. از دست تو واقعا ایمان آوردم آخوندا کم نمیارن. راستی یادته روزای اول آشناییمون منم یه اسمی روت گذاشتم تو خصوصی؟
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.