2777
2789
عنوان

همه القاب نی نی سایتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 115 پست
راستی یه کاربری هم از من درخواستی داشت. از من خواست دیگه پست ها و نظریات بی منطقم رو در سایت نپراکنم. باشه گلم به در خواست شما عمل می کنم.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از کاربرا هم که وارونه از آدم التماس توجه دارن بهشون بگم که هر وقت ادب تبادل گفتگو با مخالفت رو یاد گرفتی جوابت رو می دم. دفه دیگه هم تو تاپیکی من رو با بی ادبی مخاطب قرار بدی در حد یک مزاحم اینترنتی باهات برخورد می کنم.
یه کاربر هم مثل سیریش دنبالم افتاده دایم مثل پیرزنا نصیحتم می کنه!نمی دونم اینو کجای دلم بذارم!نمی دونم چه اصراری داره که اینقدر من غیر منطقی هستم تو تاپیکام حضور فعال داشته باشه! شاید هم می خواد در سایه خاله کیان بزرگ خودی نشون بده!(وای چقدر از خود متشکرم)
یادم نبود اینو بنویسم: ایا شما به برابری انسان ها اعتقاد دارید؟یه جاخوندم شما شهرستانی ها رو آدم حساب نمی کنید؟ من:عزیزم اینو کجا خوندی بگو منم بیام بخونم چون خودم در این باره این اعتقاد کاملا بی خبرم!
سلام !عید همه دوستان و همین طور همراهان همیشگی منم مبارک باشه! بین این دوسال هنوز کسی به من لطف نداشته و منو به فوض عظیم بی منطق و ...نرسونده ،باشد که همچنان همین گونه باشد!
سال نو مبارک خیار چنبر در خدمت شماست
¤ مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی کاملاً گیاهیِ اوریفلیم، ساخت کشور سوئد ¤ دوستان عزیزم، جهت مشاهدۂ محصولات و سفارش، به این کانال در ت ل گ رام بپیوندید: https://t elegram.me/meandoriflame دوستان برای باز شدن لینک، لطفاً فاصلۂ بین حروف t و e رو بردارید
عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد. چند وقت بود که خیلی به نی نی سایت چسبیده بودم و اصلا برای پایان نامه ام تمرکز نداشتم اما به لطف گشت نامحسوس الهی که در نی نی سایت دایم چرخ می زنن تا منو هدایت کنن از نی نی سایت کمی دل کندم و چند صفه نوشتم.همین طور شوهر گرامی هم از دستم خیلی راضیه که بیشتر بهش می رسم. تازه دارم زندگی مشترک و درس خوندن رو بعد از دوسال و اندی احساس می کنم.بچه ها مچکریم
تو فامیل ما یه خانم هست که هر چی می گی یا هر کاری می کنی می گه داری توهین می کنی حالا فرقی نداره با اون باشی یا با بقیه.کلا معیارهای خاصی برای خودش داره که فقط برای خودش هست و با دنیای اطرافش خیلی در ارتباط نیست و همه چیز رو از چشم خودش و افکار خودش می سنجه.بقیه اصلا نمی دونن باهاش چی کار کنن برای همین کلا باهش کار ندارن تا یه وقت به تریج قبای خانم بر نخوره.نمی دونم چرا وقتی این خانم رو که می بینم یاد بعضی از دوستان سایت می افتم.
کاربرای علاقه مند به روان شناسی ملت ،لطفا بنده رو از تز های روان شناسانتون مستفیض نکنید !هر وقت نیاز باشه به مشاور مراجعه می کنم. روان شناسی از پشت دستگاه کامپیوتر نه ارزش علمی داره نه اجتماعی و جز مزاحمت برای سایر کاربرا چیز دیگه ای به همراه نداره و فقط توهم خود برتر بینی و شخصیت خفت گیر بودن فرد مزبور رو نشون می ده. مرحمت فرموده ما را مس کنید از طلا بودن پشیمان گشته ایم. ضمن این که اینقدر دنبال باز کردن مشت من هستید تا آن چهره خبیث پشت پرده مرا آشکار کنید یه مدته انگشت شصتم درد گرفته.
دوستانی که هنوز که هنوزه درگیر بنده هستین تا فکر می کنید با درگیر شدن با من چیزی به دست میارید بدونید که من اصلا درگیر شما نیستم و از نی نی سایت که خارج می شم کلا فراموشتون می کنم و حتی تو نی نی سایت هم به یاد شما نمی افتم وفقط با پست های حاوی مثلا کینه ورزی (خخخ) شما یاداور بعضی مسایل می شم وگاهی هم اصلا یادم نمیاد قضیه چی بوده. اگر پستتون رو درباره خودم می بینم و جواب نمیدم فقط به خاطر اینه نظر شما درباره من این قدر برام با ارزش نیست که بخوام ناراحت بشم و جوابتون روبدم. چون این جا اینقدر دوستای خوب و با محبت دارم و سایر کاربران اینقدر به من ابراز لطف می کنن که لزومی نمی بینم با این کینه ورزی های بچگانه شما خاطر خودم رو مکدر کنم. فقط آرزو می کنم خدا به دل های شما آرامش و سلامتی عطا کنه و از نظر عاطفی و شخصیتی رشد کنید