2777
2789
عنوان

همه القاب نی نی سایتی من

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 115 پست
بعضی ها کارشون از ترول بودن گذشته! یعنی واقعا من به این حرف بعضی از کاربرا رسیدم که یه این جا فقط برای تخلیه سرخوردگی های خودشون میاد و دیگر هیچ. یعنی این کاربر مورد دومه که من دیدم. یکی از این کاربرا چند شب پیش یه نفر رو به فیض رسوند یکی دیگه هم امروز بنده رو مورد نوازش قرار داد و شروع به تهدید و ارعاب من کرد. همشون هم تو یه تیپ فکری هستن. و معمولا با هم و در یک زمان دیده می شن. فکر کنم موقع دعوا و گیر انداختن طعمه هم دیگه رو خبر می کنن. ینی به جان خودم اینا رو می بینم یاد غداره بندهای قدیم می افتم که با کوچکترین بهانه دنبال یقه گیری و شرارت هستن.حالشون هم خوب نباشه بهانه نمی خوان خودشون بهانه می تراشن. البته اینا نمونه های مجازی چنین آدمایی در واقعیت هستند که هممون دعا می کنیم هیچوقت سر راه ما قرار نگیرن.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله کیان یک سری از کاربران گرامی از صفت روشنفکری فقط اسمشو شنیدن معنیش رو نمیدونن با کسی که حرف حق رو قبول نمیکنه بحث نکن و وقتت رو هدر نده
حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
زهرا بانو جان کار خاصی نکردم. نه زهرا جان اصلا براشون وقت نمی ذارم. حتی بهشون فکر هم نمی کنم .اون بندگان خدا درگیر من هستن تا من درگیر اونا.اونا برای من کنفرانس و همایش می گیرن و اطلاعیه هم صادر می کنن و کلی برام پرونده هم تشکیل دادن اما من از پشت این دستگاه بلند شم اصلا دیگه برای من وجود هم ندارن. تو سایت هم اصلا ریز می بینمشون یا کلا نمی بینمشون
دوستانی که قصد دارن مچ منو وا کنن لدفا توضیحات بیشتری بدن تا من متوجه بشم کی و کجا بود کلا تا پی به تزلزل افکار و عقایدم ببرم. مثلا این دوره و آن دوره رو کامل توضیح بدید اول چون اینقدر که برای شما مهمه برای من مهم نیست. البته خیلی خوبه که دنبالم هستید ها ولی لدفا کامل حرف بزنید. قبلش هم درست تاپیک و پستم رو کامل مطالعه کنید دیگه زبونم مو در آورد این قدر گفتم منظورم این هست واین نیست. آفرین.
ینی من واقعا این جا پی بردم که یه عده از نظر هوش اجتماعی خیلی از من پایین ترن. چون اصلا درک درستی از نظرات و عقاید من ندارن. یکی هم هست که دایم می خواد مچ منو بگیره ولی خیلی نامفهوم مچ می گیره. فکر کنم من متعلق به قرن های بعد باشم که بعضی از معاصرین من توان درک افکار من رو ندارن.
ینی من واقعا این جا پی بردم که یه عده از نظر هوش اجتماعی خیلی از من پایین ترن. چون اصلا درک درستی از نظرات و عقاید من ندارن. یکی هم هست که دایم می خواد مچ منو بگیره ولی خیلی نامفهوم مچ می گیره. فکر کنم من متعلق به قرن های بعد باشم که بعضی از معاصرین من توان درک افکار من رو ندارن.

این روزها دورغ و تحریف و تضعیف عمدی کشور به یکی از وظایف شرعی و ملی جناح سنتی و به اصلاح ارزشی شده.و در حالی خودشون آلوده به انواع فساد های اقتصادی و ملی و فرهنگی و اخلاقی در سطح ملی و کشوری هستند مدعی مبارزه با فساد و برگرداندن عزت ملی و ......شدند و به این وسیله علیه دولت منتخب ملت رسما فعالیت می کنند.متاسفانه بعضی از مراجع که باید از شائبه های سیاسی و اقتصادی به دور و مرجع رسیدگی به این تخلفات باشند خودشون در این فساد و بی اخلاقی و غوغا سالاری همراه هستند و از قانون شکن ها حمایت می کنند. لذا وظیفه ما به عنوان مردم عادی که به رئیس جهور منتخب رای دادیم صیانت از این رای و عدم تاثیر پذیری از این تبلیغات منفی و غیر اخلاقی علیه دولت منتخب و مقابله با این پدیده زشت و ضد اخلاقی از طرف این دست از گروه ها و افراد هستیم.

متاسفانه بعد از انتخابات ومعلوم شدن نتیجه رای گیری این هجمه ها و بی اخلاقی ها برای برگشتن به دوران گذشته شدت بیشتری گرفته و رسمی تر و علنی تر شده. و باز وظیفه ما به عنوان مسئولین رده بالا و رده پایین و مردم عادی مقابله با این هجمه ها و فرهنگ سازی برای تمکین عمومی به قانون و تلاش برای بالا بردن سطح آگاهی و عمومی و تلاش مضاعف برای بازسازی و پیشرفت کشورهست. کشوری که کم سواد ،ناآگاه و عقب مانده(از نظر اقتصادی و فرهنگی)باشه و یا سرگرم به امور بی ارزش تر باشه طمعه مناسب تر و بهتری رای سودجویان وخائنین به کشور و دین وملت هست.

این گونه هجمه ها به دولت دوازدهم یادداور بی اخلاقی های جناح رقیب در سال 80 هست که پس از پیروزی اصلاحات و جواب دندان شکن مردم به این بی اخلاقی ها باز بحران های اجتماعی و اقتصادی زیادی و بر دولت تحمیل کردند تا از حرکت بایسته وپیشرفت نکنه و رفاه و آگاهی و آرامش نصیب مردم عادی نشه.

تکرار چنین سیاست هایی از جانب جناح شکست خورده در این دوره از دولت بعید نیست. لذا اگاهی و هشیاری مردم و مقابله آگانه با این هجمه ها و حمایت تمام قد از دولت مردمی برای به ثمر ننشستن تلاش غوغا سالاران لازم وضروری هست.

پیش به سوی ابادانی و پیشرفت کشور!

از این به بعد برای انتقام از کاربرانی که با ما سر جنگ و دعوا دارن یا اذیت می کنن و یا مخالف عقیده ما هستن، می تونیم از راه های جدیدی غیر گزارش زدن، خبر دادن به نی نی یارها، خبر کردن دوستامون و حمله دسته جمعی به طرف،و یا تعقیب کردنشون در تاپیک های دیگه و گرفتن یقه فرد مزبور، استفاده کنیم:

اول نفرینشون کنیم که الهی اسکرینت از فلان نیوز دربیاد

اگر موثر نبود تهدید به گرفتن اسکرین از پست مورد نظر و ارسالش به فلان نیوز 

و اگر راه اول و دوم  اثر نکرد اسکرین می گیریم و به فلان نیوز ارسال می کنیم بعد خودمون می ریم زیر اسکرین ها کامنت می ذاریم که نی نی سایت خیلی بداست و گزارش ریز ریز همه تاپیکا و پست ها رو اون جا می دیم.