2777
2789

یه دوطبقه جلو خونمونه شوهرم گفت این مرده دوتا زن داره منم راجبشو خیلیکنجکاو شدم که چطور باهم یجان چطور باهم خوبن چه شکلین و... تا اینکه یروز در خونمونو زدن گفتن نذری اوردیم درو که بز کردم دوتا خانم خوش رو بودن یکیشون گفت وای مشتاق دیدار من فقط به نیت تو این او پختمو بالاخره ماتورو دیدیم رانمیایی دم در بشینی اگه تو جونی مام جونیم منم حال احوالو تشکر کردمو گفتم شما مال کدوم خونه این گفت مااین دوطبه روبرویم تا اینو گفت گوشام تیز شو خیلی گرم گرفتمو کم کم باب دوستی بازنه رو فراهم کردم اول فکر کردم اونی که باش اومده هوشه بعد فهمیدم نه خیلی کنجکاو بودم زن کوچیکه رو ببینم چه شکلیه یروز دلمه پختم رفتم دره خونشون زن کوچیکه باز کرد درو قیافش خیلی خوب بود شبی ستایش بازیگر بود خلاصه زن بزرگه اومدو منم رفتم توو یکم نشستم پیششو گفتم جریانتون چیه اینم بگم زن بزرگم خوشگله ولی مرده حدود 45.50سالشه زشتم هست ولی پولدار ...خلاصه زنه گفت یروز شوهرم اومد نشست گفت بشین حرف بزنیم من از یه دختری خوشم اومده وعاشقشم وبه هر قیمتی میخام باش ازدواج کنم باخانوادشم حرف زدم راضین توم دوتا راه داری من دوست ندارم طلاقت بدم ولی اگه خیلی اصرار به طلاق داری طبق قانون مهریتو میدم ولی بچه هارو بهت نمیدم یاهم رضایت بدی به ازدواجم زنه گفت اونشب بدترین شب عمرم بود همش فکر میکردم شوخیه ولی راست بود وبخاطر به هام قبولکردم که بمونم کنارشون..وباخانواده دختره حرف زدم اونام گفتن قول بده اذیتش نکنیو اینم قول داده الانم باهم خیلی خوبن شبام میرن پیاده روی...

اینم از این...بابت تاپینگ قبلی معذرت

جاوید عشق مامان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین؟چقد تو 2 تا تاپیک قبلی منتظر موندم  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

به همین راحتی؟ به همین خوشمزگی؟

نه# _به _ترویج_ چند _همسری

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
فک کردی چی بوده

چجوری شوهره روزای هفته رو بینشون تقسیم میکنه؟

اگه بره پیش اون یکی،، زن دیگه حسودیش نمیشه؟

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
فک کردی چی بوده

گفتم شاید یچیزایی باعث شده باهم خوب باشن.آخه این که خانومه برات گفت یکم عجیبه،به همین راحتی کوتاه اومد؟چرا ترک نکرد همسرشو؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

شبا 3تایی میخوابن؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
2790
2778
2791
2779
2792