2777
2789

فرقی نمیکنه مال کدوم دوران باشه عقد- بچگی هر خاطره ای ک میدونید خنده دار و باحاله رو بگید با تچکر  😆

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يبار تو دوره ي راهنمايي دم عيد دبير علوممون رفت ي دشت لباس نو خريد 

هي ميشيدش 

ازش پرسيدم لباس عيدته؟ گف ارع 

حلسه بعد باز پوشيدش 

گفتم خانوم لباس عيدتون كهنه شد از بس اينور عيد پوشيدينش 

خ بي ادب بودم تو بچگي

اهل كمك ب ديگران
يبار تو دوره ي راهنمايي دم عيد دبير علوممون رفت ي دشت لباس نو خريد  هي ميشيدش  ازش پرسيد ...

😂😂😂نابودش کردی ک چیزی نگف بهت؟

چند وقت پیش عقد محضری دعوت بودیم. تو سالن منتظر بودیم عروس. یکی دیگه از فامیلامون بینیشو عمل کرده بود دوستش مونده بود پیشش خانوادش اومده بودن مراسم. وسط حرف زدن از آشنایی عروس و داماد دوسه تا جمله هم راجع به عمل بینی گفتن. بعد یه لحظه سکوت شد من یه آه عمیقی کشیدم و گفتم هعی انشاءالله نوبت من. همه با تعجب نگاهم کردن مادر عروس گفت انشاءالله عزیزم. انشاءالله قسمت همه جوونا. یه لحظه هنگ کردم بعد تازه متوجه شدم گفتم نه من منظورم عمل بینی بود. همه گفتن آها اونو میگی😅کلی خندیدیم. وای نزدیک 20 نفر بودیم😂😂

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من بچه بودم یسری واسه خالم خواستگار اومد

من و بقیه خاله هام رفتیم رو پشت بود ک از اونجا خوب ببینیمشون

من دمپاییمو اماده کرده بودم نمیدونستمم دوماد کیه

دمپایی رو ول دادم خورد تو سر داماد 

هنوزم نمیدونم چرا اونکار و کردم

خواستگاره هم ک الان شوهر خالمه هم نمیدونه که من بودم

اما هروقت تو دورهمیا بحث جن میشه شوهر خالم با اب و تاب داستان دمپایی منو تعریف میکنه

همشم میگه اعتقاد نداشتم بعد از اون ماجرا اعتقاد پیدا کردم

چند وقت پیش عقد محضری دعوت بودیم. تو سالن منتظر بودیم عروس. یکی دیگه از فامیلامون بینیشو عمل کرده بو ...

وااااااای 😂😂😂😂😂

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
من بچه بودم یسری واسه خالم خواستگار اومد من و بقیه خاله هام رفتیم رو پشت بود ک از اونجا خوب ببینیمش ...

🤣🤣🤣🤣🤣بیچاره دنبال جن دنپایی به پاست

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
چند وقت پیش عقد محضری دعوت بودیم. تو سالن منتظر بودیم عروس. یکی دیگه از فامیلامون بینیشو عمل کرده بو ...

خدا نکشتت حالا گفتن ببین دختره چقد هوله

یه بار روبروی مدرسمون یه پسر اومده بود که از پنجره کلاس ما دید داشت کاملا

بچه ها هی رفتن کرم ریخت و پاش کردن 

منم گفتم یه خودی نشون بدم یه نمکی بریزم

رفتم گفتم بای بای خوشگله

همون لحظه معاون پرورشی اومد پشتم دوستای احمقم هم هیچی بهم نگفتن منم خودمو نباختم گفتم با مریم بودم داشتم گولش میزدم برام های بای بخره حال نداشتم از این همه پله برم پایین

واقعا شانس اوردم بهم مشکوک نشد وگرنه الان اون دنیا بودم

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
 خدا نکشتت حالا گفتن ببین دختره چقد هوله

آره بخدا😶 خوب شد مادر عروس حرف زد من متوجه اشتباهم شدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من بچه بودم یسری واسه خالم خواستگار اومد من و بقیه خاله هام رفتیم رو پشت بود ک از اونجا خوب ببینیمش ...

دمپاییت بخش اعتقادات ذهنشون رو نشونه گرفته😂😂😂😂

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉