2777
2789
بچه ها شوهرای شما دلداریتون میدن ک نترس و ازین حرفا؟مال من تا فرصت گیر میاره فقط میخوابه😂😂😂

شوهر من میگه کاش میشد من جات زایمان میکردم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بعد جالبه تا یه ذره ناله میکنم وااااای چقدر همش ناله میکنی 😂😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی از زایمان میترسم چیکار کنم

نترس عزیزم اگ سخت باشه ک زنا ایقد بچه نمیارن چ طبیعی چ سز هر دوتاش ی سختی کوچولو داره ولی خب سریع تموم میشه مث همه یه زنا..‌‌‌..من طبیعی رو ترجی میدم خدا خودش بچه رو گذاشت تو دلم خودش تا الن مواظبش بوده بدنمم یجوری ساخته ک بچه ازتوش در بیاد😄همش چند ساعت درده بعدش تموم میشه 

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
من وقتی گریه میکنم میاد چهارتا حرف میزنه😂😂ب حساب خوودش دلداری بده😂ی مدت خل شده بودم هر روز س چهار ...

دقیقا😫

مال منم نهایت دلداریش اینه ک نه بابا ترس نداره.درد نداره که😒😐

دقیقا😫 مال منم نهایت دلداریش اینه ک نه بابا ترس نداره.درد نداره که😒😐

عاره مال من میگه نترس همه زنا زاییدن توام یکی مث اونا بدتر کفرم در میاد😂😂😂😂از حرفاش  احساس میکنم عمق ترسه منو درک نمیکنه ی شب تو بیمارستان بودم دره  نگهبانی صندلی گذاشت خانومه برام شوهرم اومد پیشم بعد ی دختر رو اوردن دردش گرفه بود رو ویلچر داشن میبردنش بخش زایمان شوهرم جیغ کشیدناشو ک دید گرخید😎منم همونجا زدم زیر گریهههههههههه😭😭😭

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
دقیقا😫 مال منم نهایت دلداریش اینه ک نه بابا ترس نداره.درد نداره که😒😐

انقدر لجم میگیره یهو بچه میچرخه یه جام که تیر میکشه میگم اخ ، ادا در میاره که وااااااا چرا اینجوری میکنی ترسیدم بخوای زایمان کنی چیکار میکنی یا ابوالفضل 😂 انتظار داره یه اخ هم نگم 😂😂😂😂

مال من هم همش انگار کلیه م رو داره از جا میکنه😫

منم خیلی اذیت میشم جدیدا کمرم خیلی میگیره کف پاهامم که صبحا نمیتونم بزارم زمین از درد کلیه راستمم تیر میکشه خلاصه همه دردی اومده سراغم 😂

منم خیلی اذیت میشم جدیدا کمرم خیلی میگیره کف پاهامم که صبحا نمیتونم بزارم زمین از درد کلیه راستمم تی ...

منم تازگیا کف پاهام صبحا دردمیکنه.چرااینجوری میشیم شما دلیلشو نمیدونی؟؟

توکل به خدا . . .