2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت من میترسم درد طبیعی رو بکشم بعد نتونم زایمان کنم اخرم سزارین بشم از اینش خیلی واهمه دارم

اکثرا هم همینطور میشه جدیدا.زایمان طبیعی واقعا ترسناکه😵😫

جدی ؟ دکترم خیلی خانم خوبیه قسم خورد گفت به خدا نمیتونم دوست داری پروانمو باطل کنن گفتم نه ، حتی حاض ...

نمیدونم من که اینطوری زیاد دیدم😁ولی زیر بار نرو خلاصه یه کاریش کنه دیگه.یا کیسه آبت رو پاره کنه یا الکی بگه ضربان قلب بچت افت کرده یا بالارفته

من همینجا توی سایت دیدم بعضی خانما میگفتن شربت زعفرون خوردن،پیاده روی زیاد،پله رفتن،سجده کردن،داروها ...

منم همه اینکارو کردم خیلی وقته هااااا از هفته ۳۶ شرو کردم هیچ علامتی ندارم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
الهی من شنیدم زعفرون دم کنی خوبه ، و خاکشیر

مرسی😊تخم شویدم خوردم با گل گاو زبون.....هیچ اثری نمیکنه روم😭

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
بچه ها شوهرای شما دلداریتون میدن ک نترس و ازین حرفا؟مال من تا فرصت گیر میاره فقط میخوابه😂😂😂

من وقتی گریه میکنم میاد چهارتا حرف میزنه😂😂ب حساب خوودش دلداری بده😂ی مدت خل شده بودم هر روز س چهار باز گریه میکردم از ترس زایمان