نترس عزیزم اگ سخت باشه ک زنا ایقد بچه نمیارن چ طبیعی چ سز هر دوتاش ی سختی کوچولو داره ولی خب سریع تموم میشه مث همه یه زنا....من طبیعی رو ترجی میدم خدا خودش بچه رو گذاشت تو دلم خودش تا الن مواظبش بوده بدنمم یجوری ساخته ک بچه ازتوش در بیاد😄همش چند ساعت درده بعدش تموم میشه
لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم خداروشکر ک پرنیا مو برامحفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹. ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
عاره مال من میگه نترس همه زنا زاییدن توام یکی مث اونا بدتر کفرم در میاد😂😂😂😂از حرفاش احساس میکنم عمق ترسه منو درک نمیکنه ی شب تو بیمارستان بودم دره نگهبانی صندلی گذاشت خانومه برام شوهرم اومد پیشم بعد ی دختر رو اوردن دردش گرفه بود رو ویلچر داشن میبردنش بخش زایمان شوهرم جیغ کشیدناشو ک دید گرخید😎منم همونجا زدم زیر گریهههههههههه😭😭😭
لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم خداروشکر ک پرنیا مو برامحفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹. ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده