2777
2789
عنوان

عادت های خندا دار🤣🤣🤣

880 بازدید | 67 پست

سلام دوستااااا🖐

بیاین از عادت های باحالتون بگین دورهم شاد شیم

مثلا من الا ۲۲سالمه از بچگی عادت داشتم وسم مامانمو میگیرم بغلم میخابم تازه بچه بودم با دست مامانم بازی میکردم تصور میکردم عروسکه هی پتو میکشیدم روش نازش میکردم باهاش حرف میزدم🤣🤣🤣حالا نامزد کردم مامانم میگه بعد ازدواج دست شوهرتو بغل کن میگم ن مال اون مو داره

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

من بچه که بودم پیش مامانم یا خواهرم ک میخوابیدم بهشون میگفتم روتو کن به من و بخواب😐 بعد هی نگاشون میکردم تا خوابم ببره. مامانم بنده خدا سرش سِر میشد انقد ب طرف من بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ من خرسمو بغل میکنم میخابم وقتایی ک عشقم نیس انگاری خابیدم روسینش واسه همین از خرسم بدش میاد از زمان خدمتش تاالان عادت کردم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من بچه که بودم پیش مامانم یا خواهرم ک میخوابیدم بهشون میگفتم روتو کن به من و بخواب😐 بعد هی نگاشون م ...

🤣🤣🤣اره منم همینطور بودم تازه تا چندسال پیش وسط مامان بابام میخابیدم الان که فکر میکنم چقد گناه میکردم خدایا منو ببخش🤣🤣🤣

من بچه که بودم پیش مامانم یا خواهرم ک میخوابیدم بهشون میگفتم روتو کن به من و بخواب😐 بعد هی نگاشون م ...

عاخ عاخ اره منم

میگفتم پشتتو نکن به من😂😂

هنوزم همینم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
🤣🤣🤣اره منم همینطور بودم تازه تا چندسال پیش وسط مامان بابام میخابیدم الان که فکر میکنم چقد گناه می ...

گناه چرا عزیزم خب بچه بودی دیگه🤣🤣🤣

هنوزم ک نامزدم این عادتو از بچگی دارم ک وقتی یه چیز ترسناک میبینم و خوابم نمیبره کل پتورو میکشم رو خودم بعد یه سوراخ کوچیک برا دهنم میذارم ک نفس بکشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

من عادت دارم میخوابم ۴تا بالشت اطرافم بذارم هرطرف میچرخم یکیشو جوری سفتتت بغل میکنم که بابام میگه  ول کن اون بالشو خونواده نشسته اینجا😁😁😁

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خخخخ من خرسمو بغل میکنم میخابم وقتایی ک عشقم نیس انگاری خابیدم روسینش واسه همین از خرسم بدش میاد از ...

🤣🤣🤣چندبار خاستم یه عروسک جایگزین دست مامانم کنم نشد

🤣🤣🤣اره منم همینطور بودم تازه تا چندسال پیش وسط مامان بابام میخابیدم الان که فکر میکنم چقد گناه می ...

وسط میخوابیدی

دستشم میگرفتی

چقد گناه داشتن اخی😢😢 

چقد دلشون میخواسته خفت کنن😆

شخصیت تنها چیزیه که واقعی یا مجازی نداره🙂💚