2777
2789
عنوان

کوییز آف کینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجوری که بازیت از بین میره 🙄حتما ایمیل وارد کن تا از دستش ندی 

چرا ازبین میره؟

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
چرا ازبین میره؟

اگه یه موقع پاک بشه از تو گوشیت زحمتات به هدر میره منم اکانتام اینجوری حذف شدن دیگه برنگشتن حالا من خنگ ایمیل زده بودم رمز ایمیل  یادم رفته بود

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
اگه یه موقع پاک بشه از تو گوشیت زحمتات به هدر میره منم اکانتام اینجوری حذف شدن دیگه برنگشتن حالا من ...

خب عزیزم آیدی خودمو و رمزورودم رو دارم دیگه باهمون باز وارد میشم همینجوری گوشیمو عوض کردم بازی رو منتقل کردم ایمیل لازم نیس 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
خب عزیزم آیدی خودمو و رمزورودم رو دارم دیگه باهمون باز وارد میشم همینجوری گوشیمو عوض کردم بازی رو من ...

اوهوم از این طرف به قصیه نگاه نکرده بودم🤔

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
حساس هستن دوست ندارن منم بیخیال میشم ...اینجام تازه گفتن کم بیام😂😂😂

من اگه سرم زیادی تو گوشی باشه حساس میشن😁ولی خب من زیاد دیگه معتاد نیستم😃عاشق بازی کامپیوتری و موبایل بودم الان هم هستم ولی کمتر

خب عزیزم آیدی خودمو و رمزورودم رو دارم دیگه باهمون باز وارد میشم همینجوری گوشیمو عوض کردم بازی رو من ...

فکر کنم من خنگم ولی الان دیگه کلا همه بازیا هم اسممو هم رمزو تو دفتر مینویسم تا یادم نره 🙈

😘😘😎جانم

بیا یکم واسه گروه نیرو جمع کنیم😎آشناهارو صدا بزن ببین بازی میکنن 

😘😘😎جانم

جونت بی بلا بریم بازی کنیم بخوابیم😁اصلا ولش کن فردا هم روز خداس💋💋💋