2777
2789
عنوان

کوییز آف کینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 63 پست
یاد کلش او کلنز افتادم😩

۴ تا اکانت داشتم لولم ۱۲۰ بود😒بد معتاد میکنه 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
لول چند هستی استارتر؟ پیدات کنم باهات بازی کنیم

۴۱ گلم اسممو نوشتم عزیزم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای ام عه معتاد

هنوز بازی میکنی😁😁عوص شده محیطش یا نه یه موقع هایی وسوسه میشم جلوی خودمو میگیرم

من یکی دارم چندماه بود ترک کرده بودم دوباره برگشتم شوهرم که فکر کنم ده تا اکانت داره

آره آدم به یکی قانع نمیشه موقع اتک زدن یه حریف 🤤🤤وای دلم رفت نصب کنم

هنوز بازی میکنی😁😁عوص شده محیطش یا نه یه موقع هایی وسوسه میشم جلوی خودمو میگیرم

اره خوب الان نیروهای جدید اضاف شده 

بعدم یه دهکده دیگه اضاف شده اونجا هم یه بازیه جدا داره

درضمن وار بین چندتا قبیله هم اومده

و...

اره خوب الان نیروهای جدید اضاف شده  بعدم یه دهکده دیگه اضاف شده اونجا هم یه بازیه جدا داره در ...

اون دهکده جدا تازه اومده بود من پاک کردم فکر کنم همون که میری با کشتی اونور آب دیگه؟ چه عالی 😍😍😍

من حوصله نمیکنم از نو بازی کنم

من تا دلت بخواد حوصله دارم ولی دیگه وقتمو نینی سایت پر کرده😁😁

شلام آجی جون😍😍 نه ندارم😕 قبلا داشتم پاکش کردم

سلام عشقم خو نصب کن دوباره پیش هم باشیم یاس هم هست با فرانک جون