2777
2789
عنوان

کوییز آف کینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 63 پست

تا لول 140 رفتم. بعد توی گروهمون دعوام شد. اومدم بیرون دیگه حوصله بازی ندارم😒

آپدیت جدید هم زیادی بچه گانه س🙄 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا لول 140 رفتم. بعد توی گروهمون دعوام شد. اومدم بیرون دیگه حوصله بازی ندارم😒 آپدیت جدید هم زیا ...

یکم جدیدا بد شده😐ولی سوالا همونه

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
پوف مواظبش باشیا از دستت نره ایمیلتو بنویس یجایی آفرین❤

با ایمیل وارد نشدم عزیزم همیشه سعی کن شتاب دهنده فعال کنی اینجوری خیلی زودتر لولت بالامیره

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
با ایمیل وارد نشدم عزیزم همیشه سعی کن شتاب دهنده فعال کنی اینجوری خیلی زودتر لولت بالامیره

خب اینجوری که بازیت از بین میره 🙄حتما ایمیل وارد کن تا از دستش ندی 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
من هستم 

بیا گروهم اسمش دنیای صورتی خودمم __zeinabbanoo__ اسمم

فقط سوالاش رفته رفته گاهی سخت میشن من یهو درصد بردهام‌کم شدن 

کمک بگیر .آره سخت میشه یهو 😩

یاد کلش او کلنز افتادم😩

آخ آره معتادش بودم بزور ترک کردم😩😩سه ساله پاکم😁