2777
2789
عنوان

حرف بدی زدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 31 پست
وای خودمو گذاشتم جای شوهرت دلم واسش سوخت😑 فکر کن اگه شوهرت پیش مامانش بگه خوش به حال فلانی که خیلی ...

یهو از دهنم پرید 

اصلا نمیخواستم ناراحتش کنم 

خودت بذار جای همسرت.اگر اون بیاد و از زندگی دوستش بگه که خیلی زنش رو دوست داره و بگه خوشبحالش خودت چ ...

حرف از دهنم درومد تازه فهمیدم چی گفتم 

کاش لال میشدم‌نمیگفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یکسره جلوی مامانم میگم خوش بحال دختر فلانی ازاده خوش بحال فلانی شوهرش فلانه  شوهرمم هیچی ن ...

نه شوهر من خیلی دقت میکنه به حرفام 

یه وقتایی خودمم یادم‌نمیمونه حرفامو ولی اون یادش میمونه میگه مگه نگفتی فلان چیزو 

اخه این دختر فامیلمون  به مشکل جسمی حاد داشت خداروشکر رفع شده به خاطر همین اونطوری گفتم خوش به ...

این جور وقتا باید بگی خیلی براشون خوشحال شدم. نه اینکه بگی خوش به حالشون. خوش بحالشون پر از حسرته. ولی براشون خوشحال شدم حس بی‌نیازی داره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

شوهر من با اینکه هر چی میگه گوش به فرمانشم و کمبودی نذاشتم براش چندین بار تا حالا بهم گفته از زندگیم راضی نیستم اگه برگردم قبل با تو ازدواج نمیکنم 😔 امشبم بهم گفت هر بلایی مادرم سرت اورده حقته اگه اون کارا رو نمیکرد میپریدی رو سرمون . خیلی ناراحتم از حرفا و تحقیراش در حالی که من به خاطر زندگیم شرایط خیلی سختی رو تحمل کردم تا به اینجا رسیدم و تو این شهر غریبم و خانوادم ۱۵ ساعت ازم دورن 😔 دلم میخواد بمیرم

خدایا خودت نجاتم بده 
حالا هم به جای ناراحتی بنظرم برو و براش توضیح بده و بگو منظورت چی بوده که بد بیان کردی

تا رفتم صحبت کنم گفت باشه پاشد رفت غذای خوبم‌درست کردم  ساکت نشست  نصف غذاشو خورد بعدشم  دراز کشید جلو تی وی   

تا رفتم صحبت کنم گفت باشه پاشد رفت غذای خوبم‌درست کردم  ساکت نشست  نصف غذاشو خورد بعدشم&nb ...

عزیزم براش نامه بنویس.ما وقتی نمیتونیم حرفامون بزنیم یا یکیمون شرایط گوش دادن نداره برا هم نامه مینویسیم و خیلی هم جواب میده.حتما حرفت رو بزن چون اگر منظورتو نگی تا همیشه تو ذهنش میمونه

عزیزم براش نامه بنویس.ما وقتی نمیتونیم حرفامون بزنیم یا یکیمون شرایط گوش دادن نداره برا هم نامه مینو ...

نوشتم‌خوند ولی بازم‌هیچ واکنشی نشون نداده تا الان