2777
2789

بچه ها کسایی ک قرص فنازومکس مصرف کردن تکرر ادرارشون خوب شده؟؟

کیا اینجا مشکل ادراری دارن. من علایم بهبودی دارم تا حدی مثلا دیگ قطره قطره نیست اما بیشتر دستشوویم میاد از بعد اون قرص شاید تو موقع دستشویی کردن دیگ مقدار کم نیاد بعدش ولی الان هر پنج دقیقه میرم دستشویی ی عالمه دستشویی میکنم ادرارم زیاده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل بارداری  هستم پدرم در اومده انقد تکرر دارم

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
خب شاید عفونت ادراری داری هنوز

اولین قرص رو ک مصرف کردم میزان دستشویی رفتنم بیشتر شده . ولی دیگ اون حالتی ک تو خود دستشویی بعد از ادرار کم کم بیاد هر چند ثانیه تیست الان هر پنج دقیقه شدم ولی یک عالنه ادرار میریزه بیرون ازم 

اخ اخ تو باردار هم هستی دکتر رفتی؟

اره گفت طبیعیه 

ب خاطر بارداری تکرر گرفتم

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
سفیکسیم. سفالکسین.. باهم بخور خوب میشی... انقد عفونت گزفتم رفتم دکتر که دیگه میدونم چی به چیه😂😂

اخه من عفونت قارچ هم دارم البته الان خوب شدم این اصافه شد خداااااا دیوانه شدم 

بعد اولین قرصی ک مصرف کردم میزان دستشویی رفتنم زیاد شده ولی خیلی میاد هر دفعه اون حالت کم کم اومدن داخل دستشویی ک طهارت میگیرم باز دوباره چند قطره میچکه نیست 

بچه ها منم با این مشکل یکسال در گیر بودم اخرش یه دکتر زنان بهم گفت بعد رابطه باید برم دستشویی ویه لی ...

میدونی پزشک عمومی بهم این قرص رو داد یکی رو خوردم اما بدتر شدم من حس دستشویی همراهم نبود هیچوقت فقط تو دستشویی حس میکردم باید بیشتر میشتم ک کامل تخلیه شه چون خیلی کم موقع طهارت میومد