ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از بارداری ، سردی بدن و سودای بدن اره خیلی دنبالش بودم بهترین دکتر کرمهای گرون ولی هیچ خوب نشد اخرش گفتن درمان نداره و در حد کم رنگ شدنه طب سنتی و اسلامی هم رفتم یه مدت دارو هاشونو مصرف کردم خیلی بد مزه بود و من رودم حساسیت داد ول کردم البته اثری هم نداشتن حالا دکتر خیر اندیش میگه تا ۴۰ روز سکنجبین خوبش میکنه اگه خواستی بیشتر میگم
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
ضدلکی که فاقد کورتون باشه و بشه در دوران بارداری استفاده کرد ترنجان هست که به من معرفی کردن دکترم هم تاییدش کرد. چون پایش گیاهیه خوبه استفاده کنید نتیجه میده.
دوستان بخدا همه این کرم هایی که داخل بازاره همشون دست ساز و کورتون داره که بعد از مصرف لک ها رو بدتر میکنه مخصوصا کرم معجزه که پوستمو داغون کرد من تو ایام عید از سمت مریوان از یه پاساژ یه کرم ضدلک ترکی گرفتم به اسم بمب هل یعنی معجزه دیدم ازش الان بعداز ۲ماه که مصرفش تموم شده لک هام خیلی خیلی کم رنگ شد و بازگشت نداشته شمارشم میزارم کسی حتی شده یه بار امتحان کنه...اسمشو نمیدونم فقط یه اقایی بود. ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹