hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 عنوان کد تل واسم نمیاد☹️☹️☹️ 57 بازدید | 8 پست میخاستم برنامشو عوض کنم پی امش به برنامه قبلی نمیاد🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️کسی میدونه باید چیکار کرد؟ 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍 1398/04/13 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباروی_بی_وفا عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3578 چ تلگ رام نصب کردی؟ برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 چ تلگ رام نصب کردی؟ خود تل اصلی قبلی از این علکیا بود 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 فیل تر نصب کن نصبه فداتشم 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
زیباروی_بی_وفا عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3578 خود تل اصلی قبلی از این علکیا بود شماررو درست زدی؟ مگه میشه کد نده... اگر کد نیاد بعد از اینکه زمان تموم شد بهت زنگ میزنه و کد رو میخونه برخی از ما فکر میکنیم دوام آوردن قویترمان میکند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 گوگل پلی بگیر فیل تر ایفونم😫😫😫 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
hiilaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 شماررو درست زدی؟ مگه میشه کد نده... اگر کد نیاد بعد از اینکه زمان تموم شد بهت زنگ میزنه و کد رو میخو ... اره بخدا درست زدم 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍