سلام دوستان.من تهرانم سمت بعثت.کسی جایی سراغ داره که لباس وپتو حوله و...برای نوزاد داشته باشن با قیمت مناسب؟هرجای تهران باشه مهم نیست فقط قیمت مناسب میخوام
مسلما قیمت مناسب جنسش پایین تره لباس نوزاد نخ و نخ پنبه بودنش مهمه بنظرم کم بخر ولی مارک بگیر ک پوست بچه اذیت نشه
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
ولی به قول دوستمون مخصوصا لباس هایی که خیلی استفاده میشن رو جنس خوب بگیر.تا زودخراب نشن
عزیزم هرلباس ومگه میخواد چند وقت استفاده کنه؟اهل مارک نیستم انقدری که مشکل پوستی ایجاد نکنه کافیه...برای پسرم کلی لباس سیسمونی گرفته بودم خیلیاش اصلا مصرف نشد از بس زیاد بود..همه رو هم بخشیدم حالا موندم خودم...واسه دومی