2777
2789
عنوان

لباس و وسایل نوزاد ارزان کجا دارن

1335 بازدید | 32 پست

سلام دوستان.من تهرانم سمت بعثت.کسی جایی سراغ داره که لباس وپتو حوله و...برای نوزاد داشته باشن با قیمت مناسب؟هرجای تهران باشه مهم نیست فقط قیمت مناسب میخوام

حس شیرین و مبهمی دارد طپش قلب تو درون دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسلما قیمت مناسب جنسش پایین تره لباس نوزاد نخ و نخ پنبه بودنش مهمه بنظرم کم بخر ولی مارک بگیر ک پوست بچه اذیت نشه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

مولوی

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

من تعریف بازار اقا بزرگ و شنیدم ولی نمیدونم کجاس

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

ولی به قول دوستمون مخصوصا لباس هایی که خیلی استفاده میشن رو جنس خوب بگیر.تا زودخراب نشن

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
واقعا اونجا ارزونه شما رفتی

دوستم رفته بود سال پیش قیمتهاش نسبت به جاهای دیگه خوب بود ظاهرا یه راسته داره لوازم نوزاده.خیلی خیلی ارزون نه ولی ارزونترین جاییه که من میشناسم

ولی به قول دوستمون مخصوصا لباس هایی که خیلی استفاده میشن رو جنس خوب بگیر.تا زودخراب نشن

عزیزم هرلباس ومگه میخواد چند وقت استفاده کنه؟اهل مارک نیستم انقدری که مشکل پوستی ایجاد نکنه کافیه...برای پسرم کلی لباس سیسمونی گرفته بودم خیلیاش اصلا مصرف نشد از بس زیاد بود..همه رو هم بخشیدم حالا موندم خودم...واسه دومی

حس شیرین و مبهمی دارد طپش قلب تو درون دلم
اسمش اینه که نوشتی عزیزم؟

دقیقش

Sismoni.omde

عکس پروفایل یه بچه با سبیله.

تهران پرداخت درب منزل داره

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹