سلام من افسردگی دارم حدود. شش هفت ماهه که ازین دکتر. به اون دکتر. میرم و دارو میخورم افسردگیم هنوز. خوب نشده همش کسلم و تو خونه افتادم تا ظهر. خوابم همش سرم تو گوشیه کسی بوده با وجود. افسردگی باردار. شده باشه ؟میتونم از. پس بچه بربیام یا نه ؟افسردگیم شدید. نیست خفیفه و مزمن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله میتونید من هم افسردگی داشتم باردار شدم بچه هم اوردم البته به لطف مادرشوهرم افسردگیم بعد از زایمان تشدید شد و لطمه جسمی هم خوردم اما الان خدا را شکر پسرم یکسالشه و از عهدش بر اومدم خیلیم جیگره مهم اینکه خودت را از تنش جدا کنی
افسردگی تون در. چه حدی بود ؟ناخواسته باردار. شدین؟
قبل از ازدواج بود دو قطبی بودم نه خواسته بود متاسفانه کنار خانواده شوهرم بودم اما نمیخواستم بارداریم به تعویق بیفته چون ترس از بچه دار نشدن برام بدتر بود ببین عزیزم من روزای سختی را پشت سر گذاشتم اما الان میبینم مسوول همه چی خودم بودم و هستم خودتو باید جمع کنی اگه میخوای مادر بشی
البته بیشتر خانومای ایرانی،من خیلی تحقیق کردم دلیل افسردگی و استرس در خانومای ایرانی تو خونه موندن و بیکاریه واقعا بیکاری تاثیر خیلی مخربی روی روان خانومای ایرانی داره خودشون نمیدونن چه ظلمی دارن به خودشون میکنن