2777
2789
عنوان

دستان بی النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 146 پست
چه خوشگلن النگوهات😍به خوشی استفاده کنی

ممنون عزيزم قابل دارنيست😘 ١٢سال پيش خريدمشون والاالآن بااين وضع اقتصاد كه نمىتونستم بگيرم 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستایی که دیگه جیرینگ جیزینگ نمیکنه  یاد دستای مامانم موقع غذا پختن   این دوتارو هم یادم ...

اين عالي بود

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

دوستان عزیزم

آیا میشه اینگونه تعبیر کرد 

دستان بی النگو داستان تمام دستهایی است که خواسته و ناخواسته از قید و بند النگو به جهات گوناگون رها شده اند...

Not _yet

دستای تپل و سفید خانمهای قدیمی  خانه دار که داره غذا میپزه ..جرینگ جرینگ صدا میده ..

راستش اصلا خوشم نمیاد خواهشها دعوام نکنید😆 یه مدت کوتاه انداختم ولی موقع غذا سرخ کردن داغ میشد دستم می سوخت در اوردم ...

مشاور امور ملکی در کیش..🌴