2777
2789
عنوان

دستان بی النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 146 پست
شما هم یاد بگیر راجع به نظر یکی دیگه نظر ندی. 

نظر شما بی احترامی بود 

اگه درست حرف میزدی مطمعن باش نظر نمیدادم

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب همه یهو با کلاس شدن پس اونایی که النگو میخرن همه منم  هرکی به یه چی علاقه داره یکی الن ...

حتما شما خانوادگی دکتر نبودید که النگو میخرید 😂😂😂فکر احمقانه یه عده

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

فاز اینا که میگن بی کلاسه و..درک نمیکنم. این کلاسو کی تعریف میکنه اصلا؟!

بعضی  از مدلها و بازیگرهای هالیود هم النگو میپوشند. اگه اونا نماد مد و کلاس هستن!

من از صدای خفیف النگوهام لذت میبرم ولی بخاطر خطر جانی میپوشونم بیرون‌که میرم

نه بابا  ۲ تا داشتم فروختم😣

ان شالله بهترشو بخری

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

اين بحث دهات و شهرستان و شهر و شيكي و باكلاسي كي مي خواد تموم شه... 

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
فقط فاز اونایی رو درک نمیکنم که  چون النگو ندارن یا نمیخرن  فکر میکنن باکلاسن  باکلا ...

نه عزیزم 

خیلی ها فکر نمی کنن با کلاسن 

منتها کسانی که دل مشعولی های بزرگ دارن و به اهداف بزرگتری فکر می کنن ، معمولا به امور گول زنک و دل مشغولی های الکی دل خوش نمی کنند 

✔️ خبرنگار 
دوستان عزیزم  لطفا تداعی ذهن تون رو بگید دوس دارم تعابیری که نوشتید و چه زیبا نوشتید از همتون ...

دستایی که دیگه جیرینگ جیزینگ نمیکنه 

یاد دستای مامانم موقع غذا پختن  

این دوتارو هم یادم اومد