2777
2789
عنوان

دستان بی النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 146 پست
دوستان به نظرتون دستان بی النگو حس آزادی منتقل میکنه?

آره، مي تونه همچين حسي منتقل كنه. بايد ديد تو چه زمينه و بافت متني اي به كار رفته

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این طوری باشه اکثر خانوم دکترا که نشستن تو مطبشون فقیرن 

عزیزم گفت اولین چیزی که اومد تو ذهنتون رو تایپ کنید.

مگه هر کی النگو نداره فقیره؟

اول ببین پستِ اول، استارتر ازمون چی خواسته😐

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

استارتر جون بیخیال النگو شو داره شر میشه یه جمله دیگه بگو برات ادا مه بدم تا صبح

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

من زني رو تصور كردم كه دستهاش از مچ قطع شده.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

اوه چه باکلاس 😯

حتما دکتری که النگو نداری  یا باکلاس 

یا اشراف زاده

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

من آره. کلا هر جواهراتی اگه در تنم باشه خیلی اذیتم به ویژه هنگام خواب. به هیچ وجه نمی‌تونم النگو، دست‌بند، انگشتر گوش‌واره یا گردن‌بند رو مدت طولانی تحمل کنم و با درآوردنشون حس آزادی و آرامش دارم.

💙صدا کن مرا... 
جمله اولت نوشتی دستای دختر شیکِ شهری؟ بعد جمله ی دومت چه منظور خوبی داره؟ بیخیال  

من بد بیان کردم. من سلیقه رو گفتم.  ولی نگفتم شهر خوبه یا دهات بده. سلایق شهر با سلایق روستا فرق داره. متوجهی چی میگم؟ 

من بد بیان کردم. من سلیقه رو گفتم.  ولی نگفتم شهر خوبه یا دهات بده. سلایق شهر با سلایق روستا فر ...

عزیزم گند زدی حالا دیگه نمیخواد ماست مالی کنی

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮