2777
2789

من استرس دارم. علایم بارداری ندارم. هفته نه هستم. قلب جنین و هفته پیش شنیدم. ولی ی کوچولو تهوع هم کم داشتم از دیشب ندارم. سینه هام همو اصلا حساس نیستن. ترشح بزاق ندارم. هیچی ک بشه اسمش و گذاشت علایم بارداری. من همش می ترسم قلب متوقف بشه. بیاین کمکم کنین

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداشته باشه من توهفته پانزده هستم تاحالاهم هیچ علائمی نداشتم نه دل دردی کمردردی چیزی نداشتم خیالت راحت باشه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

باور کنید دلم می خاست هر روز استفراغ کنم ولی حس بارداری رو داشته باشم. می ترسم

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
استرس نداشته باشه من توهفته پانزده هستم تاحالاهم هیچ علائمی نداشتم نه دل دردی کمردردی چیزی نداشتم خی ...

میشه برم سونو، صدا قلب و دوباره بشنوم؟ چیزی برا شنیدن صدای قلب نیست ک کم خطر باشه؟

کلینیک پرسیدی؟ پزشکای اونجا جواب میدن. من واقعا سر در نمیارم ک راهنمایی ات کنم. امیدوارم اگه بچه میخای، خدا زود بزاره تو‌ دلت

میشه برم سونو، صدا قلب و دوباره بشنوم؟ چیزی برا شنیدن صدای قلب نیست ک کم خطر باشه؟

سونوبخوای بری زیادهم خوب نیستش ضررداره.من خودم یه باربراقلبش رفتم یه بارهم براان تی الان هم صبرمیکنم تاهجده هفته که برم آنومالی.سخت نگیراسترس برابچه خیلی بده قرآن بخون تاآروم بشی بسپاربه خدا 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم