من استرس دارم. علایم بارداری ندارم. هفته نه هستم. قلب جنین و هفته پیش شنیدم. ولی ی کوچولو تهوع هم کم داشتم از دیشب ندارم. سینه هام همو اصلا حساس نیستن. ترشح بزاق ندارم. هیچی ک بشه اسمش و گذاشت علایم بارداری. من همش می ترسم قلب متوقف بشه. بیاین کمکم کنین
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
باور کنید دلم می خاست هر روز استفراغ کنم ولی حس بارداری رو داشته باشم. می ترسم
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
استرس نداشته باشه من توهفته پانزده هستم تاحالاهم هیچ علائمی نداشتم نه دل دردی کمردردی چیزی نداشتم خی ...
میشه برم سونو، صدا قلب و دوباره بشنوم؟ چیزی برا شنیدن صدای قلب نیست ک کم خطر باشه؟
کلینیک پرسیدی؟ پزشکای اونجا جواب میدن. من واقعا سر در نمیارم ک راهنمایی ات کنم. امیدوارم اگه بچه میخای، خدا زود بزاره تو دلت