2777
2789
عنوان

میشه برای.....

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
چشم عزیزم حتما لطفا برای خواهر منم دعا کنید فردا کنکور داره انقدر تو خونمون تنش که طفلک همش تو استر ...

چرا فردا؟ وای ماهم اینقدر مامان و بابام تنش دارن، مامانم میگه این هفته اینقدر دیر میکذره که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم دندون پزشکه خودم مهندس معماری ام

موفق باشین عزیزم، کنکور خیلی بده، و خیلیم مهمه خصوصا برای پسر، چون دختر به هرحال با یکی ازدواج میکنه ک مسئولیت خرج و مخارج باهاشه امل پسر چون خودش مسئوله واقعا سال سرنوشتشونه

موفق باشین عزیزم، کنکور خیلی بده، و خیلیم مهمه خصوصا برای پسر، چون دختر به هرحال با یکی ازدواج میکنه ...

اره

ایشاالله موفق باشه داداش گلت

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
چرا فردا؟ وای ماهم اینقدر مامان و بابام تنش دارن، مامانم میگه این هفته اینقدر دیر میکذره که

رشته اش انسانیه... خیلی خیلیییییی از صبح سر درد وحشتناک شده و خوابیده میدونم کلی فشار روشه... این فشار رو همه اومده... چون درسشون خوبه بدتر همه هی انتظار دارن هی میخوان تاپ باشن... دلم میگیره براش طفلک همش غصه داره...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
رشته اش انسانیه... خیلی خیلیییییی از صبح سر درد وحشتناک شده و خوابیده میدونم کلی فشار روشه... این فش ...

منم داداشم غصه داره خیلی حالش بده، مثل دیوونه ها شده، بدتر از همم این انتظاری ک بقیه دارن هست، ک البته این انتظار هم طبیعیه خب

منم داداشم غصه داره خیلی حالش بده، مثل دیوونه ها شده، بدتر از همم این انتظاری ک بقیه دارن هست، ک الب ...

اره دقیقا ولی خب همین انتظارا داغونشون میکنه و این طفلی ها میترسن نتونن از پسش بربیان سخت شده واقعااا

خدا به دل برادرت ارامش بده عزیزم میدونم روزای سختیه ان شاءالله یه رابه فوق العاده بیارن و رشته و جایی که دوست دارن قبول بشن

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
اره دقیقا ولی خب همین انتظارا داغونشون میکنه و این طفلی ها میترسن نتونن از پسش بربیان سخت شده واقعاا ...

انشالله و هم چنین خواهر شما عزیزم، ایشالله ک همه کنکوریا موفق باشن