2777
2789
عنوان

میشه برای.....

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
چشم عزیزم حتما لطفا برای خواهر منم دعا کنید فردا کنکور داره انقدر تو خونمون تنش که طفلک همش تو استر ...

چرا فردا؟ وای ماهم اینقدر مامان و بابام تنش دارن، مامانم میگه این هفته اینقدر دیر میکذره که

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شوهرم دندون پزشکه خودم مهندس معماری ام

موفق باشین عزیزم، کنکور خیلی بده، و خیلیم مهمه خصوصا برای پسر، چون دختر به هرحال با یکی ازدواج میکنه ک مسئولیت خرج و مخارج باهاشه امل پسر چون خودش مسئوله واقعا سال سرنوشتشونه

موفق باشین عزیزم، کنکور خیلی بده، و خیلیم مهمه خصوصا برای پسر، چون دختر به هرحال با یکی ازدواج میکنه ...

اره

ایشاالله موفق باشه داداش گلت

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
چرا فردا؟ وای ماهم اینقدر مامان و بابام تنش دارن، مامانم میگه این هفته اینقدر دیر میکذره که

رشته اش انسانیه... خیلی خیلیییییی از صبح سر درد وحشتناک شده و خوابیده میدونم کلی فشار روشه... این فشار رو همه اومده... چون درسشون خوبه بدتر همه هی انتظار دارن هی میخوان تاپ باشن... دلم میگیره براش طفلک همش غصه داره...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
رشته اش انسانیه... خیلی خیلیییییی از صبح سر درد وحشتناک شده و خوابیده میدونم کلی فشار روشه... این فش ...

منم داداشم غصه داره خیلی حالش بده، مثل دیوونه ها شده، بدتر از همم این انتظاری ک بقیه دارن هست، ک البته این انتظار هم طبیعیه خب

منم داداشم غصه داره خیلی حالش بده، مثل دیوونه ها شده، بدتر از همم این انتظاری ک بقیه دارن هست، ک الب ...

اره دقیقا ولی خب همین انتظارا داغونشون میکنه و این طفلی ها میترسن نتونن از پسش بربیان سخت شده واقعااا

خدا به دل برادرت ارامش بده عزیزم میدونم روزای سختیه ان شاءالله یه رابه فوق العاده بیارن و رشته و جایی که دوست دارن قبول بشن

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
اره دقیقا ولی خب همین انتظارا داغونشون میکنه و این طفلی ها میترسن نتونن از پسش بربیان سخت شده واقعاا ...

انشالله و هم چنین خواهر شما عزیزم، ایشالله ک همه کنکوریا موفق باشن