2777
2789
عنوان

میشه برای.....

199 بازدید | 26 پست

داداشم جمعه کنکور داره، از استرس و اضطراب اینقدر لاغر شده، میشه براش نفری پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرستین تا رشته ای ک میخواد دانشگاه دولتی قبول بشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم میفرستیم ولی خدایی این چند روزه انقد گفتن برای کنکور صلوات بفرستیم منطقیش اینه که همه قبول بشن دیگه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عزیزم میفرستیم ولی خدایی این چند روزه انقد گفتن برای کنکور صلوات بفرستیم منطقیش اینه که همه قبول بشن ...

هرکی با توجه ب  زحمتی ک کشیده اما بازم خدا باید بخواد، یه وقت سر جلسه استرس میگیرن خراب میکنن، یا مثلا هنگ میکنن تست منفی میزنن

عزیزم بهش بگو استرس نداشته باشه

شوهرم تعریف میکنه من اینقدر شب قبل کنکور استرس داشتم که کارم به بیمارستان کشیده و سرم و..

اخرشم دندون پزشکی دراومد😍😍😍😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

چشم عزیزم حتما

لطفا برای خواهر منم دعا کنید فردا کنکور داره انقدر تو خونمون تنش که طفلک همش تو استرس...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

الهم صلی علی محمد وآل محمد

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم بهش بگو استرس نداشته باشه  شوهرم تعریف میکنه من اینقدر شب قبل کنکور استرس داشتم که کارم ...

اخه از تابستون پارسال همش خونده ولی یه ازمونی برای سنجش میدن اونو خراب کرده، و اینکه میگه هیچی یادم نیس، بابام بردش دکتر براش قرص گرفت ک استرسش کم بشه

اخه از تابستون پارسال همش خونده ولی یه ازمونی برای سنجش میدن اونو خراب کرده، و اینکه میگه هیچی یادم ...

منم همش فکر میکردم چیزی یادم نیس ولی سر جلسه خیلی خوب و راحت و بدون استرس سوالات رو جواب دادم